کارمندان باید به کار بها دهند نه به سر و کله و آرایش/ بهترین فصل محجبه کردن خانم زمستان است!

کدخبر: ۵۶۴۷۹۶
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: خانمی که لباس داروخانه پوشیده و می‌خواهد به مردم و بیمار دارو بدهد، حتما باید آرایش کند و لاک بزند؟
 کارمندان باید به کار بها دهند نه به سر و کله و آرایش/ بهترین فصل محجبه کردن خانم زمستان است!

به گزارش  اقتصادنیوز به نقل از جمهوریت، سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: بهترین فصل محجبه کردن خانم ها زمستان است ، زمستان را ول کردند و حالا بهار که شده می‌گویند چه باید کرد.

 مهمترین بخش‌های این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

اکثریت زنان ما در خانه مشغول شوهرداری و خانه داری هستند و این غلط است که بگویند اکثر زنان و دختران کشف حجاب کردند.

اظهارات عجیب یک نماینده درباره بی حجابی/ شوهر دزدی باب می شود اگر...

پاسخ توئیتری مهاجرانی به کرباسچی/ یک کاسه ماست ظرفیت چنین تفسیر جهان شمولی را ندارد

باید از این دخترها پرسید هدف شما چیه؟ می خواهی مردم تو را ببینند و متلک بگویند یا دنبال کار و دانشگاهی؟

از این به بعد طلاق زیاد و ازدواج کم می شود، وقتی مردی این ها را نگاه می کند و از خانم او خوشگل تر است، حتما دلش را می برد و خانواده از هم می پاشد.

خانمی که لباس داروخانه پوشیده و می‌خواهد به مردم و بیمار دارو بدهد، حتما باید آرایش کند و لاک بزند؟

در پلیس به اضافه 10 یا این پرستارها چرا این‌ها اول به سر و کله‌شان می رسند تا خودشان را نشان بدهند بعد به مریض می‌رسند؟!

دستگاه‌های کارمندی و اداری باید متانت خود را حفظ کنند و به کار بها دهند نه به سر و کله و آرایش.

در این شرایط تحریم چرا باید این همه پول خرج واردات لوازم آرایش بشود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید