اسرائیل هیوم مدعی شد؛

ترامپ به دنبال رونمایی از طرح جدید برای پایان بخشیدن به جنگ غزه

کدخبر: ۷۱۸۹۳۶
اقتصادنیوز: یک نشریه صهیونیستی از طرح جدید رئیس جمهور آمریکا برای پایان بخشیدن به جنگ غزه خبر داد.
ترامپ به دنبال رونمایی از طرح جدید برای پایان بخشیدن به جنگ غزه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، در حالی که آمریکا از ابتدای جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون از حامیان جدی رژیم صهیونیستی برای نسل کشی فلسطینیان به شمار می‌رود، اکنون برخی منابع از تلاش واشنگتن برای پایان بخشیدن به این جنگ خبر می‌دهند.

بر این اساس، نشریه صهیونیستی اسرائیل هیوم در گزارشی نوشت: مقامات آمریکایی احتمال بسیار زیادی می‌دهند که ترامپ در آخر هفته، راه‌حلی جامع برای مسئله غزه اعلام کند.

در این گزارش آمده است: راه‌حل جامع ترامپ شامل طرحی برای مذاکره و توافق به منظور پایان جنگ غزه است و هنوز به طور جامع تدوین نشده است. این راه‌حل در حال بحث و توسعه است و با همکاری جزئی اسرائیل تهیه می‌شود، اما تمام خواسته‌های تل آویو را برآورده نمی‌کند.

خبر مرتبط
دست نتانیاهو برای ترامپ رو شد

اقتصادنیوز: رادیو ارتش اسرائیلی اعلام کرد نزدیکان رئیس‌جمهور آمریکا به ران درمر اعلام کرده‌اند که نتانیاهو دارد ترامپ را بازی می‌دهد و دست او دیگر برای ترامپ رو شده است.

طبق این گزارش یکی از گزینه‌ها، تضمین مشارکت حماس در اداره مدنی غزه در آینده است، یکی دیگر از گزینه‌ها، اعطای مصونیت از ترور به رهبران حماس برای ترغیب آنها به پذیرش توافق است.

اسرائیل هیوم نوشت اگر چنین توافقی حاصل شود، ممکن است به عنوان واقعیات موجود به اسرائیل ارائه شود و نتانیاهو باید تصمیم بگیرد که آیا این پیشنهاد را می‌پذیرد یا با خطر ایجاد بحران در ائتلاف خود مواجه می‌شود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید