قالیباف خواستار پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک شد

کدخبر: ۷۱۹۳۵۱
اقتصادنیوز: رئیس مجلس به رئیس کمیسیون عمران و معاونت نظارت مجلس دستور داد تا رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک را پیگیری کند.
قالیباف خواستار پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مهرداد گودرزوند نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به وقوع رانش زمین در روستای خرشت در سال ۱۴۰۰ گفت: در پی رانش زمین در سال ۱۴۰۰، ۳۴ خانوار این روستا بی‌خانمان شدند اما طی سه تا چهار سال گذشته هیچ اقدام مؤثری برای اسکان یا حمایت از آنها صورت نگرفته است.

وی افزود: این خانوارها وام مسکن دریافت نکرده‌اند و زمینی که برای ساخت معرفی شده هم آماده‌سازی نشده است و امروز برخی از آنان به ناچار در خانه‌های دیگران یا به شکل استیجاری در شهرهای اطراف زندگی می‌کنند و از خدمات اولیه‌ای چون آب، برق، گاز و راه دسترسی نیز محروم مانده‌اند.

خبر مرتبط
پاسخ قالیباف به تذکر یک نماینده درباره حادثه بندر شهید رجایی

اقتصادنیوز: رئیس مجلس در پاسخ به تذکری درباره حادثه بندر شهید رجایی گفت: همه کسانی که در این حادثه قصور و تقصیری داشتند، حتما به آن رسیدگی خواهد شد.

این نماینده مجلس انتقاد از ترک فعل دستگاه‌های مسئول، از رئیس مجلس خواست تا به کمیسیون عمران مأموریت دهد که موضوع را بررسی و پیگیری کند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده رودبار به رئیس کمیسیون عمران و معاونت نظارت مجلس دستور داد تا ضمن پیگیری موضوع گزارشی از این پیگیری‌ها را ارائه کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید