ترامپ ادعاها درباره ایران را تکرار کرد

کدخبر: ۷۲۴۵۵۲
اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد، من دوست دارم ایران موفق باشد.
ترامپ ادعاها درباره ایران را تکرار کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه در اظهاراتی گفت: «حمله اسرائیل به ایران ممکن است رخ دهد البته من نمی‌گویم که قریب‌الوقوع است.»

ترامپ با بین اینکه «من مایلم از درگیری با ایران جلوگیری کنم»، بار دیگر گفت: «موضوع خیلی ساده است و پیچیده نیست؛ ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد، من دوست دارم ایران موفق باشد».

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «ایران باید سخت‌تر مذاکره کند. آن‌ها باید چیزهایی را به ما بدهند که الان حاضر نیستند، بدهند.»

خبر مرتبط
موضع ترامپ درباره خبر حمله احتمالی اسرائیل به ایران+ فیلم

اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا به سوالی درباره حمله احتمالی اسرائیل به ایران پاسخ داد.

او در ادامه گفت که سیاست آمریکا «صلح از طریق قدرت است».

ترامپ همچنین گفت: «ما به توافق با ایران نسبتا نزدیک هستیم و من ترجیح می‌دهم که توافق کنیم. من نمی‌خواهم آن‌ها (اسرائیلی‌ها) کاری کنند، چراکه فکر می‌کنم آن (توافق) را خراب می‌کند. ما گفت‌وگوهای خیلی خوبی با ایران داشتیم، اینکه آیا به نتیجه می‌رسیم یا نه، من نمی‌توان بگویم اما این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.»

دونالد ترامپ با اشاره به گزارش‌های اخیر رسانه‌ها و تحولات غرب آسیا گفت: «امکان یک درگیری بزرگ وجود دارد، ما اتباع آمریکایی زیادی در این منطقه داریم و ما باید به آن‌ها بگوییم که خارج شوند چراکه ممکن است به‌زودی اتفای بیفتد. من نمی‌خواهم کسی باشم که هیچ هشداری ندادم و موشک‌هایی به سمت ساختمان‌های آن‌ها حرکت کند. اما امیدوارم اتفاقی نیفتد».

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید