عطریانفر: ایران هیمنه ۲۵۰ ساله آمریکا را شکست

کدخبر: ۷۲۷۰۸۶
اقتصادنیوز: عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: ایران با تمام فشارهایی که در این چند ساله تحمل کرده، بزرگترین کشوری است که در طول تاریخ ۲۵۰ ساله آمریکا هیمنه این کشور را شکسته است.
عطریانفر: ایران هیمنه ۲۵۰ ساله آمریکا را شکست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، محمد عطریانفر، عضو حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، در برنامه زنده تلویزیونی شبکه خبر با اشاره به عملیات غرورآفرین نیروهای مسلح ایران در حمله به پایگاه آمریکایی در قطر گفت: امروز تحلیل‌های متنوعی درباره این اتفاقات صورت می‌گیرد. ایران امروز در موقعیتی قرار دارد که به‌طور مستقل از منافع خود دفاع می‌کند و این جزو شاخص‌های بسیار پرهزینه‌ای است که ما می‌پردازیم.وی افزود: منازعه ۴۶ ساله ایران با آمریکا از رهبری حضرت امام آغاز شد و ما خود را قدرتمند کردیم و توانستیم پتانسیل‌های خود را افزایش دهیم که نمونه آن هم در تجربه ۸ ساله دفاع مقدس بود.

عطریانفر ادامه داد: امروز پس از گذشت ۳۰ سال از جنگ دفاع مقدس و پرداخت هزینه‌های مختلفی که در طول این سال‌ها متحمل شده‌ایم، تمامی آن هزینه‌ها به خاطر استقلال و منزلت ما بوده است. هیچگاه این ملت بزرگ نمی‌توانسته وابسته به قدرت‌های دیگر باشد.وی تصریح کرد: کشورهای عربی فکر می‌کنند که شاید از برخورداری‌هایی برخوردار باشند، اما در اصل یک عنصر وابسته هستند. امروز دیدیم که برخلاف میل قطر، یک پایگاه آمریکایی را ما از داخل ایران به آن حمله کردیم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: به همه می‌بینیم که آنها هیچ کاری هم نتوانستند در کشورهای همسایه انجام دهند و صرفاً یک ابراز محکومیت انجام می‌دهند و این‌ها همه نشانه اقتدار ایران است.عطریانفر در پایان گفت: امروز یک اتفاق بسیار مهم رخ داده است که تمامی ظرفیت سیاسی نخبگانی، تمامی ظرفیت مردمی و شهروندی و تمامی ظرفیت نیروهای مقتدر مسلح ما هماهنگ شده و همه آنها یک فریاد دارند و آن این است که از استقلال و هیمنه ملی خود دفاع کنیم.

وی در ادامه گفت: این پیام به‌خوبی توسط دنیا درک شده است و این عقب‌نشینی‌ها به‌خودی‌خود نشان‌دهنده این است که آنها انسجام و توانمندی ایران را فهمیده‌اند.وی افزود: این مقاومت ما تاریخی است و این مقاومت ملی ما بسیار ارزشمند است. همین امشب بنده مطلع شدم که پس از زدن پایگاه آمریکایی‌ها در قطر، ترامپ این پیام را منتقل کرده است که بنده قصد ندارم ادامه دهم.عطریانفر ادامه داد: آنها در مقطعی که شهید سلیمانی را از ما گرفتند، گفتند ما منتظر پاسخ ایران هستیم که خود این موضوع نشان‌دهنده توانمندی ایران است.وی سپس گفت: ایران با تمام فشارهایی که در این چند ساله تحمل کرده، بزرگترین کشوری است که در طول تاریخ ۲۵۰ ساله آمریکا هیمنه این کشور را شکسته است.عطریانفر در پایان تصریح کرد: شکسته شدن چهره خبیث آمریکا که به‌صورت عملیاتی، نه تبلیغاتی و صرفاً کلامی، این یک دستاورد بسیار بزرگ توسط انقلاب اسلامی است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید