روایت پسکوف از تماس‌های ترامپ با همتایانش در خاورمیانه

کدخبر: ۷۲۷۲۱۳
اقتصادنیوز: سخنگوی کرملین طی اظهاراتی نسبت به آتش بس بین ایران و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.
روایت پسکوف از تماس‌های ترامپ با همتایانش در خاورمیانه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین درباره آتش بس بین ایران و رژیم صهیونیستی گفت: «این چیزی است که روسیه از همان ابتدای درگیری بین دو طرف خواستارش بود.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اظهارات سخنگوی کرملین پس از آن مطرح شد که روز دوشنبه ایران در واکنش به حملات هوایی آمریکا به تاسیسات اتمی خود به پایگاه آمریکایی‌ها در العدیده قطر حمله کرد. دونالد ترامپ نیز اواخر همان روز اعلام کرد که ایران و اسرائیل با آتش بس توافق کردند.

خبر مرتبط
بیانیه فرانسه درباره آتش‌بس ایران و اسرائیل

اقتصادنیوز: دستگاه دیپلماسی فرانسه با انتشار بیانیه‌ای، از اجرای طرح آتش‌بس میان تهران و تل‌آویو استقبال کرد و احترام طرفین را به این طرح خواستار شد.

پسکوف در ادامه گفت: «آتش بس توافق شده بین دو طرف مورد استقبال روسیه قرار گرفته و امیدواریم که این رویه پایدار بماند.»

این دیپلمات روسیه همچنین در ادامه گفت، تا آنجا که مشخص است، بین ترامپ و تعدادی از همتایانش در خاورمیانه تماس‌هایی وجود داشته است.

وی خاطرنشان کرد: «من و شما بیانیه دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را دیده‌ایم، بیانیه عباس عراقچی را شنیده‌ایم. البته بیانیه‌های متعدد رئیس‌جمهور ترامپ را هم مشاهده کرده‌ایم. از آتش‌بس استقبال می‌کنیم.»

این مقام مسئول در کرملین در ادامه به تماس تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و پادشاه بحرین نیز اشاره کرد و گفت، دو نفر درباره بحران در منطقه صحبت کردند.

وی افزود: «پوتین و پادشاه بحرین همچنین اوضاع خاورمیانه را مورد بحث قرار دادند و خواستار احیای سریع صلح و ثبات در منطقه شدند. در این راستا، اهمیت ابتکار روسیه برای برگزاری اولین اجلاس روسیه و اعراب در مسکو در اکتبر ۲۰۲۵ هم تایید شد.»

خبر مرتبط
پیام گروسی درباره آتش‌بس ایران و اسرائیل

اقتصادنیوز: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با استقبال از اعلام آتش‌بس میان ایران و اسرائیل تاکید کرد که این گام می‌تواند به یک راه‌حل دیپلماتیک منجر شود.

سخنگوی کرملین در ادامه گفت، ناتو یک ائتلافی است که برای تقابل و تهاجم تشکیل شده است.

پسکوف در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات مارک روته، دبیرکل ناتو به خبرنگاران گفت: «امروز اجلاس ناتو آغاز می‌شود. این ائتلافی است که تجاوز و رویارویی را به همراه دارد.»

سخنگوی کرملین در ادامه افزود که ناتو ابزاری برای صلح و ثبات نیست و خاطرنشان کرد که اجلاس ناتو وظیفه بزرگی دارد و آن تصمیم‌گیری برای افزایش هزینه‌ها به پنج درصد از تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو ائتلاف است.

دبیرکل ناتو روز دوشنبه اظهار داشت که اجلاس ناتو که در ۲۴ و ۲۵ ژوئن در لاهه برگزار می‌شود و در نشست آن، در مورد افزایش سرمایه‌گذاری‌های دفاعی به پنج درصد از تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو تصمیم گرفته می‌شود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید