پشت پرده مخالفت رهبر انقلاب برای خرید موشک ده هزار دلاری به روایت سردار حاجی زاده

کدخبر: ۷۲۷۳۷۶
شهید سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده کل هوا فضای سپاه پاسداران در خاطره ای گفته بود: علاقه داشتیم که حضرت آقا با خرید موشک های اسکاد بی موافقت کند. آن موقع متوجه این مخالفت ها نشدیم اما اکنون متوجه میشویم دلیل آن مخالفت ها چه بود.
پشت پرده مخالفت رهبر انقلاب برای خرید موشک ده هزار دلاری به روایت سردار حاجی زاده

به گزارش اقتصادنیوز  به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، شهید سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده کل هوا فضای سپاه در بیان خاطره ای درباره مخالفت رهبر انقلاب درمورد خرید موشک از خارج گفته بود: در دوره فروپاشی شوروی سال ۱۹۹۱ تقریبا سال ۱۳۷۰ ما، این جمهوری‌های جدا شده از شوروی موشک‌های اسکاد بی را هر کدامش را ده هزار دلار می‌فروختند. ما در دوره جنگ دو و نیم میلیون دلار می‌خریدیم یعنی حدود ۲۵۰ برابر!

شهید حاجی زاده ادامه داده بود: ما خیلی مشتاق بودیم برویم و این موشک‌ها را بخریم تقریبا همه مشتاق بودند، از ستاد کل و فرمانده نیروی هوایی و فرمانده موشکی یعنی کسی مخالفتی نداشت؛ معمولا اینطوری نیست که همه موافق یک کاری باشند اما این استثنا کاری بود که همه موافق بودند. رفتیم تا از حضرت آقا اجازه بگیریم اما ایشان اجازه ندادند؛ همه شوکه شدند!

وی افزوده بود: سال ۱۳۷۰ تقریبا موشک بومی درحال آماده سازی بود و اولین روزنه های امید درحال شکل گیری بود که موشک بومی موشک زمین به زمین توسط محققین و دانشمندان ایرانی ساخته شود و در آن روز ما می‌خواستیم موشک را از بیرون خریداری کنیم.

شهید حاجی زاده گفته است: ما نفهمیدیم چرا آقا مخالفت کرد؛ علاقه داشتیم که آقا موافقت کند اما بعدها دیدیم اگر موافقت می‌کردند این تعداد موشک را  وارد کشور بکنیم دیگر کسی دنبال ساخت نمی‌رفت. ساخت و ساز متوقف نمی‌شد اما حداقل ۵ سال عقب می‌افتاد شش سال عقب می‌افتاد و آقا اجازه ندادند.

وی در پایان تصریح کرده بود: آخر حضرت آقا تشر زدند که چرا پیگیری می‌کنید چه کسی پشت این قضیه است، دنبال نکنید و این خب به هر حال اتفاق بزرگی بود. اگر آن روز آقا اجازه می‌داد که ما  موشک از بیرون بخریم شاید امروز موشک دوربرد نداشتیم.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیاز فوری به نظارت و مداخله انسانی وجود دارد؟

      حتی با استانداردهای سیلیکون‌ولی، ظهور جی‌پی‌تی فوق‌العاده سریع و قدرتمند بود و معادله‌های زیادی را در سطوح حتی تخصصی…

    از دست ندهید
    کارگزاری مفید