اینستاگرام، صفحه «سپاه نیوز» را مسدود کرد!+ عکس

کدخبر: ۷۲۷۶۷۲
اقتصادنیوز: شبکه اجتماعی اینستاگرام صفحه منتسب به «سپاه نیوز» را مسدود کرد.
اینستاگرام، صفحه «سپاه نیوز» را مسدود کرد!+ عکس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سپاه نیوز، شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از شکست عملیات های تروریستی اسرائیل و آمریکا علیه ایران و با توجه به افزایش اقبال کاربران به اطلاعیه ها و دستاوردهای سپاه پاسداران، صفحه منتسب به «سپاه نیوز» را مسدود کرد.

 کانال ها و صفحات منتسب به «سپاه نیوز» در کلیه سکوهای رسانه های فضای مجازی داخلی و خارجی در روزهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با افزایش اعضاء، بازدید و پسند محتواها توسط مخاطبان مواجه شده است. 

خبر مرتبط
توضیحات فرمانده سپاه محمد رسول الله درباره مراسم تشییع شهدای حمله اسرائیل به تهران+ فیلم

سردار حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) گفت: تشییع پیکر شهدا شنبه ۷ تیر ساعت ۸ صبح از مقابل دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی تشییع خواهد شد

شایان ذکر است حمله بزدلانه ارتش صهیونی به ساختمان صداوسیمای کشورمان و شهادت و مجروحیت تعدادی از خبرنگاران، رویکرد واقعی رژیم صهیونی و آمریکا در ستیز با آگاهی و شفافیت را برملا ساخت.

فشار آمریکا و رژیم صهیونی بر رسانه های داخلی و بین‌المللی از طریق سانسور، بازداشت و توبیخ در شرایط جنگ تحمیلی اخیر ثابت کرد آنها علاوه بر شکست بزرگی که در میدان خوردند، در افکار عمومی هم متحمل شکست سنگین شدند.

110976_516

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید