طعم تلخ جنگ اسرائیل علیه ایران به روایت وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی

کدخبر: ۷۲۷۹۲۱
آویگدور لیبرمن» در واکنش به جنگ این رژیم با ایران، گفت که این جنگ با پایان خوبی همراه نبوده است.
طعم تلخ  جنگ اسرائیل علیه ایران به روایت وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی

 

تهران-ایرنا- «

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، روزنامه معاریو چاپ اسرائیل به نقل از رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» (اسرائیل خاه ماست) در واکنش به تحولات اخیر اعلام کرد: جنگ با ایران با طعمی تلخ به پایان رسید.

شبکه الجزیره قطر گزارش داد، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که فضای داخلی رژیم صهیونیستی پس از درگیری‌های اخیر با ایران، شاهد انتقادات فزاینده‌ای از عملکرد دولت نتانیاهو بوده است.

لیبربمن پیشتر نیز گفته بود : جهان اکنون وارد مذاکرات سخت و طاقت فرسایی می شود. این درحالی است که نظام ایران قصد ندارد از برنامه غنی سازی اورانیوم در خاک خود، ساخت موشک و حمایت از برخی طرف‌ها در منطقه و جهان کوتاه بیاید.

وی تاکید کرد: آتش بس بدون توافق آشکار و قاطع، بی شک در دو یا سه سال آینده ما را به سمت جنگ جدید و در شرایط بسیار بدتر خواهد کشاند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید