چین در برابر آمریکا عقب نشینی کرد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۴۰۸۳
اقتصادنیوز: وانگ گفت که روابط چین و ایالات متحده تحت تأثیر تحولات جهانی قرار دارد و «تأثیر عمیقی» بر پویایی بین‌المللی دارد.
چین در برابر آمریکا عقب نشینی کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، بر اساس بیانیه‌ای از وزارت امور خارجه چین، وانگ یی، وزیر امور خارجه در جریان دیداری در پکن با هیئتی از شرکت‌های آمریکایی از جمله مدیران گلدمن ساکس، بوئینگ و اپل بیان کرد: چین مایل به افزایش تعامل با ایالات متحده، اجتناب از قضاوت نادرست، مدیریت اختلافات و بررسی همکاری است.»

اظهارات او یک روز پس از آن مطرح شد که مذاکره‌کنندگان ارشد چین و ایالات متحده آخرین دور مذاکرات تجاری خود را در استکهلم به پایان رساندند و هر دو طرف موافقت کردند که آتش‌بس ۹۰ روزه تعرفه‌ای خود را که در ماه مه برقرار شده بود، تمدید کنند.

وانگ گفت که روابط چین و ایالات متحده تحت تأثیر تحولات جهانی قرار دارد و «تأثیر عمیقی» بر پویایی بین‌المللی دارد.

او گفت: «چین و ایالات متحده باید کانال‌های ارتباطی و مشورت بیشتری ایجاد کنند، یکدیگر را عینی، منطقی و عمل‌گرایانه ببینند و یک درک استراتژیک صحیح را پرورش دهند.» او از هر دو کشور خواست که «یکجانبه‌گرایی و قلدری» را رد کنند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که او شرکت‌های آمریکایی را تشویق کرد تا اعتماد خود را به بازار چین حفظ کنند و از آنها برای ادامه سرمایه‌گذاری در چین استقبال کرد.

یک هیئت عالی‌رتبه از مدیران آمریکایی این هفته از چین بازدید می‌کنند و همچنین با وزرای بازرگانی و صنایع چین دیدار کرده‌اند.

این سفر در حالی انجام می‌شود که پکن و واشنگتن برای برگزاری اجلاسی بین رهبران دو کشور در اواخر امسال، احتمالاً در حدود زمان برگزاری مجمع اپک در کره جنوبی از ۲۶ اکتبر تا ۱ نوامبر، تلاش می‌کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز سه‌شنبه گفت که فکر می‌کند قبل از پایان سال با شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، دیدار خواهد کرد، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید