آینده غزه چه خواهد شد؟/ روزنامه اطلاعات: آب که از آسیاب بیفتد، اسرائیل باز هم به غزه حمله می کند

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه اطلاعات نوشت: شهروندان غزه اکنون و همچنان در انتظارند که آینده حیات آنها در غزه چگونه خواهد شد؟
پاسخ به این پرسش را نه ترامپ و نه نتانیاهو میدهند و اغلب دولتهای عربی منطقه نیز اگر چه از اجرای آتش بس در غزه خوشحالند، اما مردم مسلمان سراسر خاورمیانه همچنان با تردید حتی به آینده نزدیک پس از آتشبس مینگرند. زیرا تا نتانیاهو و ترامپ دست در دست هم دارند، باور صلح و آرامش در سراسر خاورمیانه همچنان در حد انتظار باقی خواهد ماند!
خاورمیانه از نگاه تاریخی سرزمین تاریخی است که به طور مستمر انواع و اقسام بحرانها و جنگ و تخریب را تجربه کرده است. باور به جنگ و کشتار همواره تهدید مستمر رژیم صهیونیستی از آغاز دولت آن تا امروز بوده و ادامه دارد.
اما در سراسر جهان ملتها با اعتراض علیه دولت نژادپرست اسرائیل، خواهان توقف جنایات ضدبشری در سراسر فلسطین اشغالی شدهاند.
ارسال نظر