ادعای اسرائیل درباره حزب الله لبنان/ تل آویو به واشنگتن هشدار داد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۲۹۰۰
اقتصادنیوز: رژیم صهیونیستی ادعا کرد که حزب الله صدها موشک از خاک سوریه به لبنان منتقل کرده است.
ادعای اسرائیل درباره حزب الله لبنان/ تل آویو به واشنگتن هشدار داد

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رسانه‌های عبری گزارش دادند که رژیم اسرائیل از طریق آمریکا، پیام هشدارآمیزی به ارتش لبنان ارسال کرده و نسبت به افزایش توان نظامی حزب‌الله ابراز نگرانی کرده است.

فلسطین آلان گزارش داد، شبکه تلویزیونی ۱۱ رژیم صهیونیستی به نقل از منابع اسرائیلی افزود که تل‌آویو به واشنگتن اطلاع داد که حزب‌الله لبنان طی هفته‌های گذشته موفق به جذب هزاران نیروی جدید شده است.

بر اساس این گزارش، حزب‌الله همچنین توانسته است سکوهای پرتاب موشک آسیب‌دیده خود را بازسازی کند و توان عملیاتی خود را در شمال رودخانه لیطانی و اطراف بیروت افزایش دهد.

رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که حزب الله صدها موشک از خاک سوریه به لبنان منتقل کرده است.

در این زمینه، رژیم اسرائیل از طریق آمریکا پیامی رسمی به ارتش لبنان ارسال کرده که در آن آمده است: «شما به اندازه کافی علیه حزب‌الله اقدام نمی‌کنید، وارد مناطق روستایی و املاک خصوصی نمی‌شوید و چنانچه بهبود ملموسی در این خصوص حاصل نشود، حملات شدید در سراسر لبنان ادامه خواهد یافت.»

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نیز گزارش داد که ارتش اسرائیل برای اجرای عملیات جدید علیه حزب‌الله آماده شده و در انتظار پایان مهلتی است که ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله تعیین کرده است.

به گزارش ایرنا، نگرانی رژیم صهیونیستی از تقویت توان نظامی حزب الله لبنان پس از آن ابراز می شود که مقامات اسرائیل و رسانه های معاند و همسو با این رژیم ، پس از حملات رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی و شهادت سید حسن نصرالله و فرماندهان حزب الله، از نابودی مقاومت لبنان سخن گفتند.

خاطرنشان می شود که رژیم اسرائیل در ادامه سلسله تجاوزات خود به مناطق جنوبی لبنان، روز شنبه حملات هوایی جدیدی را با استفاده از پهپادهای نظامی انجام داد که منجر به شهادت سه تَن و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر از شهروندان لبنانی شد.

در این زمینه حزب الله اعلام کرد که در این حملات دو نیروی مقاومت لبنان به شهادت رسیدند.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد.

بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید