عراقچی: اجلاس‌های بین‌المللی را در شهرهای ایران برگزار می‌کنیم/ این سیاست جدید وزارت خارجه ادامه خواهد یافت+ فیلم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۴۶۴۶
اقتصادنیوز: عراقچی اظهار کرد: در دوره جدید تلاش شده است اجلاس‌های منطقه‌ای و جهانی تنها در تهران برگزار نشود؛ نمونه آن برپایی نشست وزرای خارجه برخی کشورها در مشهد است و برنامه‌هایی مشابه نیز برای سایر استان‌ها در دستور کار قرار دارد.
عراقچی: اجلاس‌های بین‌المللی را در شهرهای ایران برگزار می‌کنیم/ این سیاست جدید وزارت خارجه ادامه خواهد یافت+ فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سیاست جدید این وزارتخانه در برگزاری اجلاس‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در شهرهای با ظرفیت بالای ایران اعلام کرد: این سیاست جدید وزارت خارجه ادامه خواهد یافت.

سید عباس عراقچی که امروز (سه‌شنبه) به منظور شرکت در نخستین اجلاس استانداران استان‌های ساحلی کشورهای حاشیه دریای خزر از فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت وارد گیلان شده‌است در جمع خبرنگاران این مطلب را بیان کرد.

وی افزود: نخستین اجلاس استانداران استان‌های ساحلی کشورهای حاشیه خزر در جهت هم افزایی این استان‌ها در حوزه‌های مختلف به خصوص اقتصادی و مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، موضوعات دریای خزر و محیط زیست است که همفکری استانداران ساحلی می‌تواند برای حل مشکلات و پیشرفت همکاری موثر باشد.

عراقچی اظهار کرد: خوشحالم که امروز شهر رشت میزبان رویداد منطقه‌ای است، در راستای سیاست‌های همسایگی جمهوری اسلامی که از اولویت های ما همسایگان است این اجلاس را در مجموعه کشورهای حاشیه دریای خزر ترتیب داده ایم.

وی گفت: نشست وزاری خارجه کشورهای عضو اکو را در مشهد برگزار کردیم و برنامه‌هایی برای استان‌های دیگر کشور داریم، اجلاس استانداران حاشیه دریای خزر در گیلان برگزار می شود و این سیاست را ادامه می دهیم.

وزیر امور خارجه ضمن قدردانی از استاندار گیلان برای میزبانی نخستین اجلاس استانداران استان های ساحلی کشورهای حاشیه خزر ابراز امیدواری کرد این اجلاس نتایج خوبی داشته باشد.

نخستین اجلاس استانداران استان‌های ساحلی کشورهای حاشیه دریای خزر به ابتکار ایران از امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه سال ۱۴۰۴ به مدت دو روز و با اهداف مختلفی با شعار «خزر، پل دوستی و توسعه منطقه‌ای» ‌درگیلان برگزار می‌شود.

 اجلاس‌های بین‌المللی را در شهرهای ایران برگزار کنیم

همچنین به نقل از تسنیم، عراقچی با اشاره به رویکرد دولت در تمرکززدایی از محل برگزاری رویدادهای بین‌المللی افزود: در دوره جدید تلاش شده است اجلاس‌های منطقه‌ای و جهانی تنها در تهران برگزار نشود؛ نمونه آن برپایی نشست وزرای خارجه برخی کشورها در مشهد است و برنامه‌هایی مشابه نیز برای سایر استان‌ها در دستور کار قرار دارد.

به‌گفته وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، برگزاری این اجلاس در رشت کاملاً متناسب با نقش تاریخی و موقعیت راهبردی گیلان در حوزه دریای خزر است و می‌تواند آغازگر مرحله‌ای تازه در تقویت ارتباطات اقتصادی، توسعه گردشگری و ارتقای همکاری‌های سیاسی میان کشورهای حاشیه خزر باشد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید