گروسی نامزد دبیر کلی سازمان ملل شد+ جزئیات

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۶۲۹۵
اقتصادنیوز: آرژانتین، رافائل گروسی، مدیر کل کنونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به عنوان نامزد تصدی دبیر کلی سازمان ملل معرفی کرد. انتخابات برای انتخاب دبیر کل بعدی در سال ۲۰۲۶ برگزار خواهد شد.
گروسی نامزد دبیر کلی سازمان ملل شد+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، آرژانتین اعلام کرد که رافائل گروسی مدیر کل کنونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به عنوان نامزد تصدی سمت دبیر کل سازمان ملل متحد معرفی کرده است.

دبیر کل فعلی سازمان ملل متحد آنتونیو گوترش است که دوره صدارت او بر این سازمان ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد. 

گمانه‌زنی‌ها حاکی است که انتخابات برای گزینش دبیر کل بعدی سازمان ملل در ماه‌های نخستین سال ۲۰۲۶ میلادی برگزار خواهد شد. 

دبیر کل سازمان ملل برای انتخاب به سمت بایستی از حمایت ۹ عضو شورای امنیت برخوردار شود بدون آنکه این رأی توسط یکی از پنج عضو دائم این شورا وتو شود. 

بعد از طی این مرحله یک رأی‌گیری در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود. در آنجا به دست آوردن رأی اکثریت برای انتخاب به عنوان دبیر کل سازمان ملل کافی است. 

 

 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید