دفاع مدافع فیلترینگ از اینترنت سفید/ قطع بکنند اعتراضی نداریم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۶۴۳۰
اقتصادنیوز: روزنامه نگار اصولگرا نوشت اینترنت بدون فیلتر امتیاز شخصی نیست بلکه تصمیم دولت‌ها برای «تجهیز رزمندگان جنگ نرم» بوده و تأکید می‌کند که این موضوع رانت محسوب نمی‌شود و باید رفع فیلترینگ برای همه مردم فراهم شود.
دفاع مدافع فیلترینگ از اینترنت سفید/ قطع بکنند اعتراضی نداریم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، عبدالله گنجی‌ روزنامه نگار و فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت:

‌از فحش و نفرین یا حسادت و بی تابی را در چند روز اخیر دیدیم.

‌اگر معنای خط سفید اینترنت رایگان است، بنده در ماه بین ٢۵٠ تا٢٧٠ هزار تومان پول اینترنت می دهم و گزینه ام تمدید اتوماتیک است. خط تلفن هم ٢١ سال است از خودم هست و هیچگاه دو خطی یا چند خطی نبوده ام.

‌اگر اینترنت بدون فیلتر است که تدابیر دولت ها بوده است نه مصرف کننده. هیچگاه به هیچ مرجعی برای این موضوع مراجعه ای نکرده ام و نداشته ام. تدبیر دولت این بوده که رسانه ای های اصلی کشور دسترسی داشته باشند اما ظاهرا توزیع موسع تر و بعضا بی دلیل انجام شده است.

‌رانت و تبعیض در این فقره برای منفعت شخصی و بهره مندی اختصاصی معنا می یابد. نفع ما در توییتر چیست؟ گرز پدر ما اینجا گرو است؟ تجارت و تبلیغ می کنیم؟ همانگونه که دولت مقید به تجهیز نیروهای مسلح هست -مثلا به تقویت موشکی سپاه کمک می کند -وظیفه دارد رزمندگان خط مقدم جنگ نرم/جنگ شناختی و جنگ ترکیبی را نیز تجهیز کند این نه منت است و نه رانت. و همین کار را نباید برای فحاشان علیه خود علی السویه بداند. ما از جنگ سخت به این جبهه منتقل شدیم. باید سلاح را دولت تامین کند و فقط همین مورد بوده است.

‌قطع هم بکنند اعتراضی نداریم همان‌گونه که روز اول مطالبه ای نداشتیم. با دست خالی هم مبارزه ای که با امام شروع کردیم ادامه خواهیم داد تا روزی که نباشیم یا منفعت طلبی فاسدمان کند.

‌لذا مرعوب جوسازی نخواهیم شد. تدبیر آذری جهرمی بوده یا دولت مرحوم رئیسی یا پزشکیان قابل دفاع است. مگر درش منفعت طلبی شخصی و باندی وجود داشته باشد.

‌امیدوارم شرایط رفع فیلترینگ برای همه فراهم شود.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید