واکنش جدید روسیه به حمله آمریکا به ونزوئلا

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۲۸۳۹
اقتصادنیوز: لاوروف و معاون رئیس جمهوری ونزوئلا بر جلوگیری از تشدید تنش حل بحران از طریق گفت و گو رئیس جمهور تاکید کردند.
واکنش جدید روسیه به حمله آمریکا به ونزوئلا

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سرگئی لاوروف وزیر خارجه این کشور را گفت وگوی تلفنی با دلسی رودریگز معاون رئیس جمهور ونزوئلا، همبستگی قاطعانه روسیه با مردم این کشور در مقابل تجاوز مسلحانه را اعلام کرد.

 در بیانیه لاوروف در جریان این گفت وگوی تلفنی بر روی گزارش مسکو برای تقویت دو کشور تاکید شده است.

بر اساس این بیانیه، لاوروف و معاون جمهوری ونزوئلا بر جلوگیری از تشدید تنش حل بحران از طریق گفت و گو رئیس جمهور تاکید کردند.

 ایالات متحده آمریکا امروز (شنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴) در اقدامی که با واکنش‌های بین‌المللی مواجه شده است، به زودی حمله کرد. رسانه‌ها از شنیده شدن صدای انفجار و مشاهده ستون‌های دود در کاراکاس و چند ایالت دیگر خبر دادند و همچنین با انتشار پیامی نقش آمریکا را تائید کردند.

دولت ونزوئلا این اقدام را «تهاجم نظامی خواند» و ضمن اعلام وضعیت اضطراری، خواستار تشکیل جلسه فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد شد.

هم‌چنین شماره‌ای از جمله برخی از کشورهای متحد آمریکا با واکنش‌های محتاطانه، بر رعایت اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد ساخته‌اند. ایران، روسیه و چند کشور دیگر نیز به تصمیم رای گیری و نسبت به پیامدهای آن برای ثبات منطقه و بین الملل هشدار داده اند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید