واکنش زهران ممدانی به حمله آمریکا به ونزوئلا

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۲۸۵۲
اقتصادنیوز: شهردار نیویورک در واکنش به حمله به ونزوئلا گفت: تلاش آشکار برای تغییر حکومت در ونزوئلا تنها تاثیر خارجی ندارد بلکه تاثیر مستقیمی بر ساکنان نیویورک از جمله ده‌ها هزار اتباع ونزوئلا ساکن در این شهر دارد.
واکنش زهران ممدانی به حمله آمریکا به ونزوئلا

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، زهران ممدانی شهردار نیویورک در اظهاراتی گفت که حمله یکجانبه به یک کشور مستقل، ناقض قوانین بین المللی و فدرالیسم است.

شبکه الجزیره گزارش داد، ممدانی افزود: تلاش آشکار برای تغییر حکومت در ونزوئلا تنها تاثیر خارجی ندارد بلکه تاثیر مستقیمی بر ساکنان نیویورک از جمله ده‌ها هزار اتباع ونزوئلا ساکن در این شهر دارد.

 ایالات متحده صبح امروز (شنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴) در اقدامی که با موجی از واکنش‌های بین‌المللی مواجه شده است، به ونزوئلا حمله کرد. رسانه‌ها از شنیده شدن صدای انفجار و مشاهده ستون‌های دود در کاراکاس و چند ایالت دیگر خبر دادند و ترامپ نیز با انتشار پیامی نقش آمریکا را تائید کرد.

دولت ونزوئلا این اقدام را «تهاجم نظامی» خواند و ضمن اعلام وضعیت اضطراری، خواستار تشکیل نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد شد.

داغ ترین های لحظه

  • نشست خبری ترامپ | مادورو به همراه همسرش در تاریکی شب دستگیر و هر دو با عدالت آمریکا روبرو خواهند…

  • واکنش پزشکیان به اظهارات ترامپ درباره ناآرامی‌های اخیر ایران

  • ترامپ تصویری از مادورو در حال انتقال به آمریکا را منتشر کرد

  • جزئیات عملیات نظامی آمریکا برای بازداشت مادورو

همزمان شماری از کشورها از جمله برخی متحدان آمریکا با واکنش‌های محتاطانه، بر لزوم رعایت اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد تأکید کرده‌اند. ایران، روسیه و چند کشور دیگر نیز اقدام واشنگتن را محکوم و نسبت به پیامدهای آن برای ثبات منطقه و نظام بین‌الملل هشدار داده‌اند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید