ادعای عجیب درباره قتل امیرعباس هویدا/ محل حادثه کجا بود؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، متن یک پادکست درباره زندگی امیرعباس هویدا منتشر شده است.
در بخشی از این پادکست که متن آن در روزنامه اصولگرای فرهیختگان منتشر شده، آمده است: پس از ۲۲ بهمن، اون خودشو تسلیم کرد و محاکمهاش تو زندان قصر، به ریاست صادق خلخالی، مواجهه دو دنیای متفاوت بود. هویدا قصد داشت خودشو قربانی سیستم شاهنشاهی معرفی کنه، اما خلخالی، پرتکرارترین چهره تلویزیون ایران بعد از شاه رو جلوی خودش میدید، یعنی متهم ردیف دوم. هویدا مفسد فیالارض و شریک جنایت و فساد حکومت سابق بود.
طبق گفتوگوهایی که بین دولت موقت و شورای انقلاب صورت گرفته بود، قرار شد اعدام هویدا به تعویق بیفته. خودش درخواست کرد که فرصتی برای نوشتن خاطراتش داشته باشه تا به قول خودش حقایقِ پشتپرده رژیم شاهنشاهی را بازگو کنه، رژیمی که اونو به هیچ فروخت.
به هرجهت ماجرا اونطور که تصمیم گرفته شده بود پیش نرفت. هویدا در یک حادثه غیررسمی در رفت و آمد میان جلسات دادگاه، به قتل رسید.
ارسال نظر