واکنش عراقچی به قطعی اینترنت در ایران

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۴۳۲۹
اقتصادنیوز: عباس عراقچی گفت: قطع اینترنت از زمانی شروع شد که با عملیات تروریستی مواجه شدیم. متوجه شدیم دستورات از خارج کشور می‌آید. برخی مکالمات ضبط شده است. ما صداهای ضبط‌شده‌ای داریم که افراد از خارج به عوامل تروریستی دستور می‌دهند.
 واکنش عراقچی به قطعی اینترنت در ایران

به گزارش اقتصادنیوز، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در گفت و گویی با الجزیره درباره قطعی اینترنت در حوادث اخیر گفت: قطع اینترنت از روزی آغاز شد که عملیات تروریستی آغاز شد. شبکه اینترنت از زمانی قطع شد که عملیات تروریستی آغاز گردید. پیش از آن اینترنت قطع نبود. ما رسماً اعتراضات را به رسمیت شناختیم و دولت در حال گفت‌وگو با معترضان بود. نمایندگان آنها به دولت دعوت شدند.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور ایران شخصاً با آنها دیدار کرد. اما قطع اینترنت از زمانی شروع شد که با عملیات تروریستی مواجه شدیم. متوجه شدیم دستورات از خارج کشور می‌آید. برخی مکالمات ضبط شده است. ما صداهای ضبط‌شده‌ای داریم که افراد از خارج به عوامل تروریستی دستور می‌دهند. به آنها می‌گویند به سمت نیروهای پلیس شلیک کنند و اگر نیروی پلیسی نبود به سمت معترضان شلیک کنند. نیت آنها گسترش کشتار بود؛ و این دیگر از اعتراضات عادی فراتر رفته بود.

عراقچی با بیان اینکه از نظر ما، هشتم ژانویه روز سیزدهم جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ما بود، گفت: جنگ اخیر ۱۲ روز طول کشید. هشتم ژانویه روز سیزدهم آن جنگ است. آنچه دشمن در آن جنگ به دست نیاورد، اینجا با روش دیگری تلاش کرد به دست آورد؛ با ایجاد تنش در جامعه ایران؛ بنابراین نیروهای امنیتی ما مجبور شدند مداخله کنند و تصمیم به قطع اینترنت بگیرند. به همین دلیل باید ارتباطات آن گروه‌های تروریستی قطع می‌شد و هماهنگی میان آنها جلوگیری می‌شد. این کار با یاری خدا انجام شد. پس از سه روز وضعیت تحت کنترل درآمد و بخش اصلی این عوامل تروریستی دستگیر شدند. اعترافاتشان را دادند، از جمله میزان پولی که دریافت کرده بودند. برای مثال مبلغ مشخصی برای حمله به مقر پلیس، مبلغی برای آتش زدن خودروها مبلغ دیگری برای اقدامات دیگر دریافت می‌کردند. همه این اعترافات روشن و در اختیار ماست. بر این اساس باید هشتم ژانویه را ادامه همان جنگ دوازده‌ روزه دانست.

وی افزود: از دهم ژانویه تا امروز وضعیت تحت کنترل است و الحمدلله اکنون کشور در آرامش است. البته دولت مصمم است به‌طور کامل به مطالبات مردم و معترضان پاسخ دهد. با وجود این، از حقوق مردمی که از سوی عوامل وابسته به خارج مورد هجمه قرار گرفتند، دست برنمی‌داریم و از این موضوع کوتاه نمی‌آییم. نه از خون کشته‌شدگان و نه از حقوق مردممان.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید