پیشنهاد غیرمنتظره لاپید: مصر مدیریت غزه را برای ۱۵ سال آینده بر عهده بگیرد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۴۹۸۰
اقتصادنیوز: «یائیر لاپید» عضو کنست (پارلمان اسرائیل) و رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم به دلیل اجازه دادن به ترکیه و قطر برای پیوستن به شورای اداره موقت در نوار غزه انتقاد کرد.
پیشنهاد غیرمنتظره لاپید: مصر مدیریت غزه را برای ۱۵ سال آینده بر عهده بگیرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی پیشنهاد داد مصر مدیریت غزه را برای ۱۵ سال آینده بر عهده بگیرد. 

لاپید ادعا کرد که این امر تهدیدی برای امنیت رژیم صهیونیستی است و یک راه حل جایگزین پیشنهاد داد که در آن مصر مدیریت غزه را برای ۱۵ سال آینده بر عهده بگیرد.

پایگاه خبری عبری «srugim» گزارش داد که لاپید پس از اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مورد تشکیل شورای اداره غزه، به شدت از نتانیاهو انتقاد کرد.

لاپید گفت: «من یک سال است که به دولت می‌گویم: یک راه حل برای غزه وجود دارد و آن واگذاری اداره غزه به مصر با هماهنگی امنیتی با ما است. اگر ما راه مصر را در پیش نگیریم، خواهید دید که ترکیه و قطر غزه را اداره می‌کنند. دقیقا همین اتفاق افتاد: ترکیه مشارکت دارد. قطر نیز وارد شده است. مشارکت ایدئولوژیک بین حماس و اخوان المسلمین بر غزه حاکم خواهد شد.»

لاپید تأکید کرد: «اجازه نتانیاهو به ترکیه و قطر برای ورود به غزه، امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند و این هدفی نیست که سربازان قهرمان ما در دو سال گذشته برای آن جنگیده‌اند.»

وی گفت: دولت باید به جای صدور بیانیه‌های محکومیت دیرهنگام، یک جایگزین روشن ارائه دهد، یعنی «مصر به مدت پانزده سال غزه را اداره کند، حماس را خلع سلاح کند و با شرکای آمریکایی برای تقویت مرزهای اسرائیل همکاری کند.»

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید