توصیه متفاوت مهاجری به حاکمیت؛ هرکار که تاکنون انجام می‌داده‌اید، انجام ندهید و هرکار که انجام نمی‌داده‌اید را انجام دهید

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۶۳۳۵
اقتصادنیوز: مهاجری گفت: دولت باید به‌دنبال گشایش در روابط بین‌المللی باشد و تلاش کند فضای سیاست خارجی و دیپلماسی را فعال و موثر نگه دارد.
توصیه متفاوت مهاجری به حاکمیت؛ هرکار که تاکنون انجام می‌داده‌اید، انجام ندهید و هرکار که انجام نمی‌داده‌اید را انجام دهید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد مهاجری با اشاره به شرایط امروز ایران و ضرورت اولویت‌بندی در مواجهه با مشکلات و بحران‌های موجود، اظهار کرد: بزرگترین مشکل امروز، نارضایتی جامعه از مجموعه دستگاه‌های حاکمیتی است و تقلیل‌دادن این نارضایتی‌ها به مسائل صرفاً اقتصادی، ساده‌اندیشی است؛ چراکه جامعه پیگیر مجموعه‌ای از انتظارات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است که باید در کنارهم برای رفع و حل آن‌ها چاره‌اندیشی و اقدام کرد.

وی یادآور شد: در این مسیر مثلاً رفع مشکل افزایش تورم باید درکنار حل مسئله تداوم فیلترینگ باشد و توأمان به فکر تامین سایر انتظارات اجتماعی و سیاسی بود. به‌تعبیری می‌توان به مجموعه دستگاه‌های حاکمیت توصیه کرد هرکار که تاکنون انجام می‌داده‌اند، انجام ندهد و هرکار که انجام نمی‌داده‌اند را انجام دهد. وضعیت امروز کشور نتیجه انباشت نارضایتی‌های کوچکی است که در طول سال‌ها ایجاد شده است.

مهاجری گفت: دولت باید به‌دنبال گشایش در روابط بین‌المللی باشد و تلاش کند فضای سیاست خارجی و دیپلماسی را فعال و موثر نگه دارد. اصول ما در سیاست خارجی برپایه حکمت، عزت و مصلحت است و به‌نظر می‌رسد در حال حاضر توجه به مصلحت در اولویت باشد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید