به زودی جنگ می‌شود؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۹۲۸۰
اسماعیل به بقایی به احتمال نزدیک بودن جنگ میان ایران و آمریکا پاسخ داد.
به زودی جنگ می‌شود؟

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شبکه PBS آمریکا با اشاره به اینکه ایران برای هر نوع سناریویی آماده است به بررسی مهمترین تحولات سیاست خارجی ایران پرداخت. 

او درپاسخ به سوالی درباره احتمال جنگ قریب الوقوع با آمریکا گفت: نخست باید بگویم که هیچ انسان عاقل و منطقی خواهان جنگ نیست. هیچ‌کس جنگ را نمی‌خواهد. اما از منظر ما، سال‌هاست با چنین تهدیدهایی مواجه بوده‌ایم. در پنج دهه گذشته بارها شنیده‌ایم که «همه گزینه‌ها روی میز است»، آن هم بدون هیچ دلیل موجهی.

بقایی ادامه داد: ما ملتی هستیم که تصمیم گرفت آزاد باشد و حق تعیین سرنوشت خود را دنبال کند، از سال ۱۹۷۹ که مردم ما رژیم استبدادی را سرنگون کردند. در این ۴۷ سال گذشته همواره با این تهدیدها مواجه بوده‌ایم؛ تهدیدهایی که غیرقانونی، بی‌پایه و غیرموجه بوده‌اند. در دو سال اخیر نیز این تهدیدها تشدید شده است.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به این سوال که آیا نگران هستید؟ فکر می‌کنید احتمال وقوع جنگ بیشتر شده است؟ گفت: ما همواره با این تهدیدهای دائمی زندگی کرده‌ایم. طبیعی است که باید نسبت به پیامدها هوشیار بود، اما مردم ما شجاع بوده‌اند، زیرا می‌دانند این تهدیدها تلاشی برای تحمیل اراده خارجی بر ملت ایران است. بنابراین ما باید با آن مقابله کنیم.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O