حزب‌الله لبنان: صبر ما تمام شد/ گزینه‌ای جز بازگشت به مقاومت نداریم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۲۹۸۱
اقتصادنیوز: معاون رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان محمود القماطی امروز سه‌شنبه گفت با اعلام پایان صبر استراتژیک مقاومت، از دلیل آغاز مرحله جدیدی از حملات موشکی و پهپادی علیه اهداف اسرائیل پرده برداشت.
حزب‌الله لبنان: صبر ما تمام شد/  گزینه‌ای جز بازگشت به مقاومت نداریم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس: محمود القماطی، معاون رئیس شورای سیاسی حزب‌الله، درباره ازسرگیری حملات موشکی و پهپادی مقاومت علیه اراضی اشغالی فلسطین گفت: «صبر ما تمام شده است و گزینه‌ای جز بازگشت به مقاومت نداریم».

معاون رئیس شورای سیاسی حزب‌الله افزود: «دشمن صهیونیستی خواهان جنگ آشکار بود و از زمان توافق آتش‌بس تاکنون آن را متوقف نکرده است. پس بگذارید این جنگ، آشکار باشد».

القماطی نیز درخصوص تشدید حملات هوایی اسرائیل علیه لبنان و پیشروی زمینی آن به کشورش گفت: تجاوز جدید اسرائیل به لبنان از پیش برنامه‌ریزی شده بود و نیازی به بهانه نداشت. دیر یا زود اتفاق می‌افتاد.

از صبح امروز نظامیان ارتش اشغالگر همزمان با حملات هوایی گسترده به جنوب لبنان، در حال پیشروی زمینی در خاک این کشور هستند.کانال 12 تلویزیون اسرائیل نیز تایید کرد که ارتش اشغالگر از صبح امروز به 40 هدف در لبنان حمله کرده است. ارتش اشغالگر با انتشار بیانیه‌ای، ساکنان ده‌ها روستا و شهر در جنوب لبنان را تهدید کرد و آنها را به ترک خانه‌هایشان و دور شدن از آن واداشت و ادعا کرد: «ما طی ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۱۶۰ هدف حزب‌الله در جنوب لبنان حمله کردیم».
 
القماطی پیشتر نیز درباره وجود خطرات واقعی علیه موجودیت و بقای لبنان هشدار داده و گفته بود:حزب‌الله هرگز نه از سلاح خود و نه از ایفای نقش مقاومت دست نخواهد کشید و این نیروها همانند اشباحی در جنوب لیتانی باقی خواهند ماند.وی با اشاره به آمادگی حزب‌الله برای مقابله با هرگونه تحولات میدانی احتمالی، تأکید کرده بود: «اگر صبر مقاومت تمام شود دیگر با هیچ کس بحث نخواهد کرد».

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O