پرتاب ماده منفجره به سمت خانه آقای شهردار / دو نفر بازداشت شدند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۴۰۸۳
اقتصادنیوز:امروز (یکشنبه) و در جریان اعتراضات در نیویورک ، ماده منفجره‌ای به سمت منزل شهردار نیویورک پرتاب شد.
 پرتاب ماده منفجره به سمت خانه آقای شهردار / دو نفر بازداشت شدند

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، پلیس شهر نیویورک امروز (یکشنبه) اعلام کرد وسیله‌ای که در جریان اعتراضات اخیر در خارج از خانه زهران ممدانی شهردار نیویورک مشتعل و پرتاب شد، ماده منفجره‌ای بود که می‌توانست باعث آسیب جدی یا مرگ شود.

کمیسر پلیس شهر نیویورک اعلام کرد: این وسیله یک شیشه پر از پیچ و مهره و پیچیده شده در نوار سیاه با فیوز، توسط یک معترض مخالف در بیرون عمارت گریسی محل سکونت ممدانی پرتاب شد، اما قبل از هرگونه انفجاری خود به خود خاموش شد. دو نفر در این ارتباط بازداشت شدند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، به گفته پلیس، این وسیله یکی از دو وسیله‌ای بود که در جریان اعتراضات به سمت منزل شهردار نیویورک پرتاب شد، که توسط دو گروه مخالف رهبری می‌شد. وسیله دوم هنوز در حال بررسی است.

«جیک لانگ» فعال راست افراطی روز شنبه در بیرون «عمارت گریسی» اعتراضی را علیه «تصرف» ادعایی اسلام‌گرایان بر شهر نیویورک و علیه نماز مسلمانان رهبری کرد.

ممدانی در بیانیه‌ امروز خود، اعتراض لانگ را محکوم کرد اما گفت: خشونتی که پس از آن رخ داد، نگران‌کننده‌تر بود. خشونت در یک اعتراض هرگز قابل قبول نیست. تلاش برای استفاده از یک وسیله انفجاری و آسیب رساندن به دیگران نه تنها مجرمانه است، بلکه قابل سرزنش و در تضاد با هویت ماست.

 

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O