خاورمیانه در حال تغییر است

ترامپ: نفرت پوتین و زلنسکی از همدیگر به اوج خود رسیده | مذاکره با زلنسکی سخت تر از پوتین است | وقتش رسیده عربستان به توافق ابراهیم برگردد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۷۵۵۵
اقتصادنیوز: ترامپ می گوید نفرت بین ولادیمیر پوتین و ولادیمیر زلنسکی به اوج خود رسیده است.
ترامپ: نفرت پوتین و زلنسکی از همدیگر به اوج خود رسیده | مذاکره با زلنسکی سخت تر از پوتین است | وقتش رسیده عربستان به توافق ابراهیم برگردد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی‌ای که از کانال یوتیوب دولت آمریکا پخش شد، ادعا کرد: «من در هشت جنگ پیروز شده‌ام و این یکی قرار بود یکی از آسان‌ترین آنها باشد، اما نفرت بین رئیس جمهور پوتین و زلنسکی به اوج خود رسیده است.»

ترامپ بارها از عدم تمایل ولودیمیر زلنسکی برای حل و فصل مناقشه ابراز تعجب کرد و در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز گفت: «من تعجب می‌کنم که زلنسکی این توافق را نمی‌خواهد. به زلنسکی بگویید که با آن موافقت کند.»

ترامپ در مصاحبه‌ای با ان‌بی‌سی نیوز گفته بود: «رئیس جمهور روسیه، آماده معامله است. مذاکره با زلنسکی بسیار دشوارتر است.»

زلنسکی همچنان اظهارات متناقضی در مورد توافق مطرح می‌کند، گاهی اوقات با برخی از نکات توافق موافقت می‌کند و سپس «رد قاطع» آنها را اعلام می‌نماید و گاهی اوقات سعی می‌کند از برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری طفره برود زیرا ممکن است این انتخابات راه را برای دولتی که به دنبال صلح با مسکو است، هموار کند.

این در حالی است که مسکو بارها بر آمادگی خود برای مذاکرات صلح که منجر به صلح پایدار و یک راه حل جامع شود که به ریشه‌های درگیری اوکراین بپردازد، تأکید کرده است.

ترامپ در بخشی از اظهاراتش از سعودی‌ها خواست که به توافق‌نامه ابراهیم بپیوندند و گفت: «آیا به توافق‌نامه ابراهیم برمی‌گردید؟ وقتش رسیده!»

او افزود: «خاورمیانه در حال تغییر است و آینده این منطقه هرگز روشن‌تر از این نبوده است. ما توافق‌نامه ابراهیم را امضا کردیم و امیدوارم شما هم به آن بپیوندید.»

او همچنین به حمایت سایر کشورها اشاره کرد و گفت: «ما حمایت فوق‌العاده‌ای از کشورهایی داشته‌ایم که بخشی از منطقه نبودند، اما آنها به طور استثنایی حمایت کرده‌اند. من فکر می‌کنم ترکیه عالی بوده است، واقعاً عالی، و آنها از چیزهایی که ما از آنها خواسته بودیم اجتناب کنند، اجتناب کرده‌اند. او (اردوغان) رهبر بزرگی است و اندونزی نیز عالی بوده است. اینها لحظاتی هستند که نشان می‌دهند دوستان واقعی شما چه کسانی هستند.»

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O