سنتکام: یک مسیر کشتیرانی امن در تنگه هرمز ایجاد کرده‌ایم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۴۰۰۷
اقتصادنیوز: فرمانده سنتکام شامگاه دوشنبه مدعی شد که این کشور مسیری برای تامین امنیت دریانوردی در تنگه هرمز باز کرده و از کشتی‌ها درخواست کرد که از این مسیر برای خروج از تنگه هرمز استفاده کنند.
سنتکام: یک مسیر کشتیرانی امن در تنگه هرمز ایجاد کرده‌ایم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، «برد کوپر» فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا ادعا کرد که این کشور یک مسیر کشتی‌رانی امن در تنگه هرمز ایجاد کرده است.

وی گفت: کشتی‌هایی که در آب‌های خلیج فارس بوده برای 87 کشور بوده و از کشتی‌ها می‌خواهیم که از مسیر امن در تنگه هرمز عبور کنند.

ادعای آمریکا درباره عبور امن از تنگه هرمز در حالی مطرح می‌شود که روابط عمومی سپاه ساعتی پیش اعلام کرد که هیچگونه شناور تجاری و نفتکش در ساعات گذشته از تنگه هرمز عبور نکرده و ادعاهای مقامات امریکایی بی اساس و کذب محض است و سایر تحرکات دریایی مغایر با اصول اعلامی نیروی دریایی سپاه با مخاطرات جدی مواجه و شناورهای متخلف با قدرت متوقف خواهند شد.

کوپر همچنین گفت که آمریکا ۶ قایق ایرانی را که تلاش داشتند تا به کشتی‌ها حمله کنند، هدف قرار داده است.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O