ترامپ قصد فروش سلاح به تایوان را دارد؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۵۳۲۴
اقتصادنیوز: رییس جمهور آمریکا می‌گوید با همتای چینی خود درباره فروش سلاح به تایوان صحبت خواهد کرد.
ترامپ قصد فروش سلاح به تایوان را دارد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از شفقنا، رویترز نوشت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز دوشنبه گفت: این هفته در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در مورد موضوع فروش سلاح به تایوان گفتگو خواهد کرد.

ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد حمایت دیرینه واشنگتن از دفاع تایوان، به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «من این گفتگو را با رئیس جمهور شی خواهم داشت. رئیس جمهور شی مایل است که ما این کار را نکنیم و من این گفتگو را خواهم داشت. این یکی از موارد متعددی است که در مورد آن صحبت خواهم کرد.»

چین این جزیره با حکومت دموکراتیک را متعلق به خود می‌داند، ادعایی که تایوان آن را رد می‌کند. واشنگتن از «سیاست چین واحد» پیروی می‌کند و موضع چین را به رسمیت می‌شناسد اما هیچ نظری در مورد حاکمیت تایوان ندارد. همزمان آامریکا مهمترین حامی بین‌المللی تایوان است و طبق قانونی داخلی موظف است به دفاع از آن کمک کند.

از سوی دیگر انتقال تسلیحات مدت‌هاست که منبع اختلاف در روابط آمریکا و چین بوده است. ⁠در ماه دسامبر، ترامپ بزرگترین بسته تسلیحاتی آمریکا برای این جزیره به اندازه بیش از ۱۱ میلیارد دلار را اعلام کرد.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O