تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل درباره از سرگیری جنگ؛ تردید بسیاری وجود دارد که بازگشت به جنگ، اهداف حمله به ایران را محقق کند/ایرانیها به ترامپ هیچ «تصویری از پیروزی» نمیدهند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، دنیس سیترونوویچ رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل نوشت:
الف: دستاوردهای عملیاتی حمله به ایران منجر به تحقق اهداف تعیین شده در ابتدای کارزار نشدند: نه تغییر حکومت، نه ضربه جدی به توانایی متعارف ایران، و قطعاً نه آسیب شدید به برنامه هستهای.
مشکل این است که تردید بسیاری وجود دارد که بازگشت به جنگ همان اهداف را محقق کند.
ب: وقتی عملکرد ایران را بررسی میکنیم، روشن است که نه تنها ایران در همان خطوط قرمزی که قبل از جنگ تعریف کرده بود باقی مانده، بلکه حتی آنها را سختتر نیز کرده است. این وضعیت با توجه به عدم تمایل آن به بحث درباره موضوع هستهای تا زمانی که تسهیلات اقتصادی و تضمینهایی برای پایان جنگ دریافت نکند، از جمله به رسمیت شناختن حاکمیتش بر تنگه هرمز، مشهود است.
ج: مسئله هستهای به ویژه نگرانکننده است. جنگی که هدفش جلوگیری از دستیابی ایران به بمب اتم بوده، ممکن است در عمل ایران را به سمت آن سوق دهد.
د: ایرانیها به ترامپ هیچ «تصویر پیروزی» نمیدهند. این واقعیت، همراه با بیصبری او، احتمال گزینه نظامی را به طور قابل توجهی افزایش میدهد. اما همانطور که گفته شد، به هیچ وجه روشن نیست که چنین گزینهای به تحقق اهداف کارزار منجر شود.