ادعای یک مقام در کاخ سفید: ترامپ نمی خواهد ایران به سلاح اتمی دست یابد/ او مسیر دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۶۵۸۱
اقتصادنیوز: معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: ترامپ می‌خواهد به توافقی دست یابد که تضمین کننده صلح و شکوفایی برای نسل‌های آینده باشد.
ادعای یک مقام در کاخ سفید: ترامپ نمی خواهد ایران به سلاح اتمی دست یابد/ او مسیر دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، تامی پیگوت معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت وگو با الجزیره ادعا کرد: رئیس جمهور (آمریکا) عجله‌ای برای توافق ندارد و نمی‌تواند توافقی کند که برای ملت آمریکا بد باشد.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، مدعی شد: ترامپ می‌خواهد به توافقی دست یابد که تضمین کننده صلح و شکوفایی برای نسل‌های آینده باشد.

پیگوت با بیان اینکه پیام (توئیت) ترامپ پس از آن بود که او با هم پیمانان در منطقه مشورت کرد، ادعا کرد: اقدامات رئیس جمهور جهان را امن تر کرده است و او در این پیام به روشنی موضع خود مبنی براینکه ایران نباید به سلاح اتمی دست یابد را اعلام کرد.

وی همچنین با بیان این ادعا که هدف ورود آمریکا به موضوع جنگ لبنان، برقراری صلح، امنیت و شکوفایی و پایان دادن به درگیری‌های مسلحانه بود، مدعی شد: اکنون گفت وگوهایی میان لبنان، (رژیم) اسرائیل و آمریکا در جریان است و هدف اصلی آن دستیابی به صلح و شکوفایی است.

پیگوت همچنین گفت: تلاش‌ها برای یافتن راه حل مسالمت آمیز برای برنامه هسته ای ایران از گفت وگوهای میان دولت لبنان و (رژیم) اسرائیل جدا است.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O