واکنش بقایی به ادعای مقامات آمریکایی/ سابقه «47 ساله» تقابل ایران-آمریکا تحریف آشکار تاریخ است/ سابقه بدرفتاری و بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۶۷۴۳
اقتصادنیوز: بقایی در مطلبی نوشت: مقامات آمریکایی بارها از سابقه «47 ساله» تقابل ایران-آمریکا سخن گفته‌اند. این روایت، تحریف آسکار تاریخ است چراکه دشمنی آمریکا با ملت ایران نه از سال 1979 بلکه از سال 1953 شروع شد.
واکنش بقایی به ادعای مقامات آمریکایی/ سابقه «47 ساله» تقابل ایران-آمریکا تحریف آشکار تاریخ است/ سابقه بدرفتاری و بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم،‌ اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی در شبکه ایکس نوشت:

29 اردیبهشت (19 می)، زادروز دکتر محمد مصدق، نخست‌وزیر نامدار ایران است که دولتش در کودتایی خشونت‌آمیز، طراحی‌شده و حمایت‌شده توسط آمریکا و انگلیس، به صرف دفاع از منافع ملی ایران، مقاومت سرسختانه در برابر سلطه خارجی و مخالفت با غارت ثروت ملی، سرنگون شد.

خبر مرتبط
روایت بقایی از آخرین روند مذاکرات با آمریکا/ مذاکرات از طریق میانجی پاکستانی ادامه دارد/ از طرف پاکستان مجموعه‌ای از پیشنهادات را دریافت و بررسی کردیم

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما از طرف میانجی پاکستانی مجموعه نکات و ملاحظات اصلاحی دریافت کردیم.

مقامات آمریکایی بارها از سابقه «47 ساله» تقابل ایران-آمریکا سخن گفته‌اند. این روایت، تحریف آسکار تاریخ است چراکه دشمنی آمریکا با ملت ایران نه از سال 1979 بلکه از سال 1953 شروع شد. مردم ایران طی بیش از 73 سال با فهرستی طولانی از مداخله، تحریم، تهدید و تجاوز نظامی آمریکا روبرو بوده‌اند.

بازخوانی میراث دکتر مصدق و کودتای انگلیسی-آمریکایی سال 1953، درسی روشن و دائمی را یادآوری می‌کند: تنها راه مطمئن برای حفظ عزت ملی، حاکمیت و منافع ملی و توسعه پایدار، پافشاری بر حقوق حاکمیتی و استقلال سیاسی کشور است.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O