هلند علیه اسرائیل اقدام کرد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۷۳۰۶
اقتصادنیوز: هلند با ممنوعیت واردات و خرید و فروش کالاهای صادره از سمت شهرک های صهیونیست از کشورهای اتحادیه اروپا خواست اقدامات مشابهی را علیه رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.
هلند علیه اسرائیل اقدام کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، دولت هلند از ممنوعیت واردات و خرید و فروش کالاهای صادره از سمت شهرک های صهیونیست نشین خبر داد.

دولت هلند واردات و خرید و فروش کالاهای شهرک های صهیونیست نشین را ممنوع اعلام و تاکید کرد که این اقدام بر اساس عدم مشروعیت ساخت این شهرک ها بر پایه قوانین بین المللی اتخاذ می شود.

خبر مرتبط
افشای جزئیات جدید درباره آسیب به پایگاه‌های نظامی اسرائیل در حملات ایران/ پوشش های گیاهی هم کامل سوخت

اقتصادنیوز: داده‌ها و تصاویر ماهواره‌ای جدید از چند مرکز نظامی رژیم صهیونیستی، جزئیات تازه‌ای از خسارات برجای‌مانده از درگیری‌های اخیر را آشکار کرده‌اند.

دولت هلند از کشورهای اتحادیه اروپا خواست اقدامات مشابهی را علیه رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

وزیر تجارت خارجی و همکاری هلند اعلام کرد، این تصمیم پیام محکمی خطاب به رژیم صهیونیستی مخابره می کند. هلند نمی‌خواهد به تداوم یک وضعیت غیرقانونی کمک کند.

وی بیان کرد: این تصمیم با هدف ممانعت از هر گونه مشارکت اقتصادی در تقویت شهرک سازی ها در سایه تضعیف راهکار دو دولتی اتخاذ شده است.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O