خشم ترامپ ار رسانه‌ها/ حتی اگر تهران کاملا «تسلیم» شود، همچنان ادعا می کنند پیروزی استادانه و درخشان بر آمریکا به دست آورده است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۸۰۰۹
اقتصادنیوز: ترامپ در خصوص افشای حقایق جنگ علیه ایران از رسانه‌ها انتقاد کرد.
خشم ترامپ ار رسانه‌ها/ حتی اگر تهران کاملا «تسلیم» شود، همچنان ادعا می کنند پیروزی استادانه و درخشان بر آمریکا به دست آورده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور دولت تروریستی آمریکا بار دیگر از جریان‌های اصلی رسانه‌های آمریکا به دلیل انتشار حقایق جنگ علیه ایران انتقاد کرد و آن‌ها را «دیوانه» خواند.

خبر مرتبط
پشت پرده حمله دوم آمریکا به ایران | ترامپ جنگ 9 اسفند را به دلایل شخصیتی آغاز کرد نه براساس استراتژی | ترامپ بی‌پرواست و اهل برنامه‌ریزی نیست

اقتصادنیوز: ترامپ زودباور است و یا همانگونه که مارکو روبیو وزیر خارجه کنونی او در سال ۲۰۱۶ گفت، از اساس یک «شیاد» است که در نهایت خودش قربانی فریب خویش می‌شود.

او در فضای مجازی مدعی شد: حتی اگر تهران کاملا «تسلیم» کامل شود، مطبوعات همچنان ادعا خواهند کرد که این کشور پیروزی استادانه و درخشان بر آمریکا به دست آورده است .

ترامپ از سی‌‌ان‌ان، نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال به شدت انتقاد و روزنامه وال استریت ژورنال را «چایتا استریت ژورنال» خطاب کرد.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O