عراقچی بعد از حمله موشکی ایران به اسرائیل با مقامات ۳ کشور گفتوگو کرد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در تماس های تلفنی جداگانه با ایوِت کوپر، هاکان فیدان وزرای امور خارجه انگلیس و ترکیه و فیلد مارشال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان در خصوص آخرین تحولات منطقه ای در پی پاسخ ایران به نقض مکرر آتش بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی گفتگو کرد.
خاطر نشان می شود حملات موشکی ایران در پاسخ به تجاوز جنایتکارانه اسرائیل در لبنان (در جنوب لبنان و ضاحیه) شامگاه یکشنبه آغاز شد.
حملات موشکی ایران در قالب چند شلیک از جمله با موشک های برد بلند سوخت جامد (احتمالاً خیبرشکن) انجام شده و فرمانده قرارگاه خاتم تصریح کرده که موشک باران سرزمینهای اشغالی تا توقف تجاوز اسرائیل به لبنان ادامه خواهد داشت.
سرلشکر عبداللهی تاکید کرد: ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف نماید و در صورت گسترش حملات خود به آن منطقه و یا پاسخ به اقدام ایران با ضربات کوبنده تر و پشیمان کننده روبرو و حملات ویرانگری علیه رژیم و حامیان آن آغاز خواهد شد.