ونس: جنگ ایران به باتلاق تبدیل نخواهد شد و یک سال دیگر به تاریخ خواهد پیوست

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۰۳۰۷
اقتصادنیوز: ونس در راستای سیاست تهدیدانگاری آمریکا در مورد برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران، ادعا کرد که ماموریت همچنان جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.
ونس: جنگ ایران به باتلاق تبدیل نخواهد شد و یک سال دیگر به تاریخ خواهد پیوست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، ونس در یک مصاحبه تلفنی با روزنامه یو.اس.ای تودی گفت که او ایمان دارد رئیس جمهور دونالد ترامپ مانع از تبدیل شدن جنگ ایران به باتلاقی خواهد شد که ایالات متحده برای سال‌های آینده بدون هیچ هدف مشخصی در آن گرفتار شود.

معاون رئیس جمهوری آمریکا در این گفت و گو که امروز سه‌شنبه منتشر شد، بیان کرد: من کاملا مطمئن هستم که حتی یک سال دیگر، اما مطمئنا نه سال‌ها بعد، قرار نیست در مورد دخالت آمریکا در ایران صحبت کنیم.

خبر مرتبط
ادعای جنجالی جروزالم پست درباره ونس/ طرح موساد علیه ایران را در اختیار اردوغان قرار داده تا با لابی آن را لغو کند

اقتصادنیوز: جروزالم پست نوشت: جی‌دی ونس طرح موساد برای استفاده از نیروهای [تجزیه طلب] کرد علیه ایران را مستقیماً در اختیار اردوغان قرار داده است.

جی دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که او اطمینان دارد جنگ ایران به باتلاق تبدیل نخواهد شد و یک سال دیگر به تاریخ خواهد پیوست.

وی در ادامه در خصوص گفت و گوها با ایران مدعی شد که ایالات متحده انتظار موفقیت با ادامه مذاکرات آتش‌بس را دارد اما ترامپ در صورت شکست دیپلماسی، گزینه‌های بیشتری دارد.

ونس در راستای سیاست تهدیدانگاری آمریکا در مورد برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران، ادعا کرد که ماموریت همچنان جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است، در حالی که رئیس جمهور ترامپ گفت که مذاکرات در «کشمکش‌های نهایی» خود قرار دارند.

رئیس جمهور آمریکا ۲۳ مه (۲ خرداد) نیز ادعا کرده بود: یک توافق میان ایالات متحده آمریکا و ایران تنظیم شده و اکنون در انتظار نهایی شدن است و جنبه‌ها و جزئیات نهایی توافق در دست بررسی است و به‌ زودی اعلام خواهد شد.

ترامپ اوایل ماه جاری میلادی نیز در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز بار دیگر ادعا کرد که فکر می‌کند «طی هفته آینده» با ایران برای تمدید آتش‌بس و بازگشایی تنگه هرمز به توافق خواهد رسید.

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرده است که دو طرف در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهمی هستند که محور اصلی آن پایان جنگ است.

وی تصریح کرده که پایان تعرضات دریایی آمریکا که واشنگتن از آن با عنوان محاصره دریایی یاد می‌کند و آزادسازی اموال بلوکه‌شده ایران از مهمترین موضوعات مورد بحث در این یادداشت تفاهم است.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O