پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک میان آمریکا و ایران همچنان باز است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۰۶۴۳
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت: پاکستان و قطر همچنان در تلاش‌های میانجیگری میان ایران و آمریکا مشارکت دارند.
پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک میان آمریکا و ایران همچنان باز است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز پنجشنبه در نشست خبری خود اظهار داشت: پاکستان و قطر همچنان در تلاش‌های میانجیگری مشارکت دارند و ما از نقش قطر در این زمینه قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: کانال‌های دیپلماتیک ارتباطی بین ایالات متحده و ایران از طریق پاکستان باز بوده و همچنان باز است.

خبر مرتبط
واکنش پاکستان به درگیری ایران و آمریکا/ وضعیت فعلی شکننده است/ به میانجی‌گری ادامه می دهیم/ از همه طرف‌ها می‌خواهیم که به تعاملات دیپلماتیک ادامه داده و به صلح فرصت بیشتری بدهند

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: در وضعیت شکننده آتش‌بس، چرخه خصومت‌ها را نمی توان رد کرد، همانند دیگر چالش‌های بین المللی که در آن چنین ریسکی وجود دارد.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O