موضوع موشکهای بالستیک ایران در تفاهمنامه مطرح شده است؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از شفقنا، «شهباز شریف»، نخستوزیر پاکستان طی کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهور ایران در اسلامآباد گفت: «ما میخواهیم نقش خود را تا دستیابی به صلح پایدار ادامه دهیم، جنگ اخیر میتوانست همه چیز را نابود کند و ما از حمایت سران منطقه برای دستیابی به صلح قدردانی میکنیم.»
به نقل از الجزیره، شریف افزود: «پیام من به رهبری ایران این است که کشورش به آتشبس و تفاهمنامه رسیده و عزت خود را حفظ کرد.»
وی گفت: «برخی طرفها به دنبال خرابکاری هستند و میخواهند تفاهمنامه بین آمریکا و ایران را از مسیر خود خارج کنند.»
نخستوزیر پاکستان اظهار داشت: «استانداردهای دوگانه غیرقابل قبول است و غیرمنطقی است که برخی موشکهای بالستیک داشته باشند در حالی که ایران از داشتن آنها منع شده است.»
شریف عنوان کرد: «تفاهمنامه آتشبس به موضوع موشکهای بالستیک ایران نپرداخته است.»
وی گفت: «امیدواریم که این تفاهمنامه منجر به صلح در تمام منطقه شود.»
نخستوزیر پاکستان با بیان اینکه پیشرفت حاصله بدون حمایت شماری از کشورهای منطقه به دست نمیآمد، گفت: «من از امیر قطر، ولیعهد عربستان و روسای جمهور ترکیه و مصر بابت حمایت از مذاکرات برای دستیابی به صلح تشکر میکنم.»