با هدف برهم زدن روند مذاکرات صلح میان ایران و آمریکا؛

نقشه اسرائیل برای ترور عاصم منیر در جریان مذاکرات سوئیس | پیام اسلام آباد به تل آویو: اگر به هیات ما دست بزنید، شما را از روی نقشه محو خواهیم کرد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۳۰۷۰
اقتصادنیوز:سازمان اطلاعات نظامی پاکستان از طرح موساد برای ترور فرمانده ارتش این کشور آگاه شده است.
نقشه اسرائیل برای ترور عاصم منیر در جریان مذاکرات سوئیس | پیام اسلام آباد به تل آویو: اگر به هیات ما دست بزنید، شما را از روی نقشه محو خواهیم کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مطابق با گزارش‌های منتشر شده، موساد قصد داشت «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان را در زمانی که برای مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس حضور داشت، ترور کند.

هدف از این ترور، برهم زدن روند مذاکرات صلح میان ایران و آمریکا و کشاندن دوباره منطقه به جنگ بوده است.

بر اساس این ادعا، سازمان اطلاعات نظامی پاکستان از طرح موساد برای ترور فرمانده ارتش این کشور آگاه شده اما برنامه سفر و دیدارهای عاصم منیر را تغییر نداد. اسلام‌آباد در عوض پیامی بسیار صریح به اسرائیل ارسال کرد و گفت: «اگر به هیات ما دست بزنید، شما را از روی نقشه محو خواهیم کرد.»

طبق این ادعا، پیام پاکستان به اسرائیل هیچ جای تفسیری باقی نگذاشت و در نهایت موساد از اجرای این طرح منصرف شد.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O