کدام مقامات عراقی در مراسم تشییع رهبر شهید در تهران شرکت می کنند؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۴۲۲۷
اقتصادنیوز: سفیر ایران در بغداد گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده مراسم استقبال رسمی در نجف بعد از ظهر روز سه‌شنبه انجام می شود و در روز چهارشنبه در دو شهر نجف و کربلا تشییع مردمی انجام می شود.
کدام مقامات عراقی در مراسم تشییع رهبر شهید در تهران شرکت می کنند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد کاظم آل صادق، سفیر ایران در عراق اعلام کرد: در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران«نزار آمیدی» رئیس جمهور و «هیبت الحلبوسی» رئیس مجلس نمایندگان عراق به نمایندگی از دولت و ملت شرکت می‌کنند.

خبر مرتبط
نخستین عکس از تابوت آماده‌شده برای پیکر رهبر شهید و اعضای خانواده ایشان

اقتصادنیوز:تصویری از تابوت آماده شده برای پیکر رهبر شهید و خانواده ایشان را مشاهده می کنید.

وی همچنین با اشاره با تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در عراق به درخواست اقشار مختلف مردم این کشور گفت : تا این لحظه طبق برنامه‌ریزی انجام شده مراسم استقبال رسمی در نجف بعد از ظهر روز سه‌شنبه انجام می شود و در روز چهارشنبه در دو شهر نجف و کربلا تشییع مردمی انجام می شود. 

وی همچنین با اشاره به آمادگی دولت و مردم عراق برای انجام این مراسم مهم و تاریخی از همکاری‌ها و تلاش‌های انجام شده در این زمینه از سوی دولت و ملت و عشایر غیور عراق تشکر و قدردانی کرد .

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O