جزئیات عجیب سفر ترامپ به ترکیه/ از هتل اختصاصی تا هزاران همراه

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۵۳۰۹
اقتصادنیوز: ترامپ برای جا نگداشتن بقایای بیولوژیک خود در ترکیه، توالت مخصوص از آمریکا آورده و فضولات بدن او جمع آوری و به آمریکا برده خواهد شد.
جزئیات عجیب سفر ترامپ به ترکیه/ از هتل اختصاصی تا هزاران همراه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بامداد امروز سه‌شنبه راهی ترکیه شد تا در نشست سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که در آنکارا برگزار می‌شود، حضور یابد.

جزئیاتی از ترتیبات امنیتی سفر ترامپ به ترکیه:

ترامپ با هیاتی امنیتی و سیاسی و تجاری با حدود ۱۰۰۰ نفر به آنکارا سفر کرده است.

یک هتل مخصوص از روزها قبل در اختیار تیم آمریکا قرار گرفته است و در طی یک شب، فقط ترامپ و هیات همراه در آن هتل اقامت دارند و هیچ مهمان دیگری جز آنها در آنجا نخواهد بود.

دیوارهای سوییت ۱۹۰ متری مخصوص ترامپ در هتل ضد انفجار عایق بندی شده و شیشه ها هم ضدگلوله است.

ترامپ برای جا نگداشتن بقایای بیولوژیک خود در ترکیه، توالت مخصوص از آمریکا آورده و فضولات بدن او جمع آوری و به آمریکا برده خواهد شد.

این سفر نخستین سفر یک رئیس جمهوری آمریکا به ترکیه در ۱۷ سال گذشته است. آخرین بار باراک اوباما در سال ۲۰۰۹ به ترکیه سفر کرده است.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O