حمله آمریکا به پمپ‌های آب‌شیرین‌کن بونجی جاسک/ آب چندین روستا قطع شد/ چند نفر به شهادت رسیدند؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۷۱۹۳
اقتصادنیوز: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از اصابت چندین موشک به تأسیسات برق و پمپ‌های آب‌شیرین‌کن مستقر در اسکله روستای بونجی جاسک خبر داد.
حمله آمریکا به پمپ‌های آب‌شیرین‌کن بونجی جاسک/ آب چندین روستا قطع شد/ چند نفر به شهادت رسیدند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، احمد نفیسی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان، اظهار کرد: در تداوم حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به نقاط مختلف هرمزگان این بار تأسیسات برق و پمپ‌های آب‌شیرین‌کن مستقر در اسکله روستای بونجی از توابع شهرستان جاسک بر اثر اصابت سه موشک هدف قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه تیم‌های عملیاتی و دستگاه‌های امدادی در محل حادثه حضور دارند، افزود: بررسی‌های اولیه برای ارزیابی میزان خسارات و آثار این حمله در حال انجام است و تلاش‌ها برای پایدار سازی وضعیت آب شرب منطقه آغاز شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان این حمله را نقض فاحش قوانین بین‌المللی و مصداق عینی جنایت جنگی دشمن آمریکایی دانست و گفت: بر اثر حمله به این تاسیسات آب شرب چندین روستا در غرب شهرستان جاسک قطع شده است.

وی ضمن محکوم کردن این اقدام دشمن، خاطرنشان کرد: مردم یقین بدانند همه مسئولان پای کار هستند تا در کوتاه ترین زمان ممکن وضعیت آب شرب مردم به پایداری کامل برسد.

آمار شهدا و مجروحان حمله دشمن به هرمزگان

بنابر گزارش ایلنا، احمد نفیسی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از شهادت سه نفر و مصدومیت هشت نفر در پی حملات دشمن به برخی نقاط استان هرمزگان خبر داد.

وی گفت: گزارش‌های تکمیلی پس از جمع‌بندی نهایی و بررسی‌های میدانی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت حملات آمریکا به برخی نقاط هرمزگان گفت: دستگاه‌های امدادی، درمانی، خدماتی و امنیتی از نخستین لحظات وقوع حادثه در محل حضور یافته‌اند و روند امدادرسانی، بررسی ابعاد حادثه و مدیریت شرایط با سرعت در حال پیگیری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش عمومی، از شهروندان خواست اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به این حادثه را صرفاً از طریق مراجع رسمی دنبال کنند و از انتشار یا بازنشر اخبار تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند و از تردد غیرضروری در محور‌های آسیب دیده جدا پرهیز کنند.

وی افزود: عوامل راهداری در تلاش هستند تا راه‌های مسدود شده را بازگشایی کنند.

 

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O