بقائی: منافع کشور تحت تاثیر تندگویی دیگران قرار نمی‌گیرد/ مدیریت آینده تنگه هرمز با ایران و مشورت عمان انجام می‌شود

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۹۸۴۹
اقتصادنیوز: بقائی درباره وضعیت تنگه هرمز گفت: بر اساس بند پنجم یادداشت تفاهم پایان جنگ، مدیریت آینده تنگه هرمز باید توسط ایران و با مشورت عمان و گفت‌وگو با کشورهای منطقه انجام می‌شد.
بقائی: منافع کشور تحت  تاثیر تندگویی دیگران قرار نمی‌گیرد/ مدیریت آینده تنگه هرمز با ایران و مشورت عمان انجام می‌شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در گفتگو با برنامه به وقت ایران شبکه خبر درباره واقعیت موضوع اتفاقات دیشب تا کنون گفت: تحولات را نباید مقطعی ببینیم یا موردی به آن نگاه کنیم، تحولات را باید در چارچوب تحولات این دو سال یا یک سال اخیر نگاه کنیم، الگوی تکراریِ تهدید و ارعاب و تندگویی مقامات آمریکایی امر جدیدی نیست؛ ما با فراتر از تهدید روبرو شدیم، آمریکا دو نوبت و به نوعی سه نوبت علیه ایران جنگ به راه انداخته است.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس منافع و مصالح کشور عمل می کند و به هیچ عنوان تحت تاثیر تندگویی دیگران قرار نمی‌گیرد، منافع و امنیت ملی کشور قرار نیست تحت تاثیر تهدید و ارعاب مقامات آمریکایی یا دیگران قرار گیرد، این لفاظی ها که در سطح رسانه ها صورت می گیرد که به خاطر صحبت فلان فرد یا فلان واسطه تصمیمشان را تغییر دادند، بی پایه و اساس است.

سخنگوی وزارت خارجه هشدار داد: مهم این است که اقتدار و قدرت ایران به قدری است که طرفهای مقابل می دانند که اگر مرتکب ماجراجویی شوند حتما پاسخ مقتضی را از ما دریافت خواهند کرد.

 مدیریت آینده تنگه هرمز با ایران و مشورت عمان انجام می‌شود

بقائی درباره وضعیت تنگه هرمز گفت: بر اساس بند پنجم یادداشت تفاهم پایان جنگ، مدیریت آینده تنگه هرمز باید توسط ایران و با مشورت عمان و گفت‌وگو با کشورهای منطقه انجام می‌شد.

وی افزود: در 22 یا 23 روز نخست اجرای تفاهم، مسیر شمالی تنگه کاملاً امن بود و کشتی‌ها در آن تردد می‌کردند.

بقائی اظهار داشت: پیش از پایان مهلت 30روزه پیش‌بینی‌شده برای بازگشت ترافیک دریایی به شرایط پیش از جنگ،رژیم آمریکا «مرتکب تجاوز علیه ایران» شد.

بسته شدن تنگه هرمز به خاطر پیمان شکنی آمریکا و محاصره دریایی ایران و تمام اقدامات ایذائی بوده که آمریکا طی این مدت علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کرده است.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O