واکنش بقایی به ادعاهای ترامپ درباره آمار جان‌باختگان حوادث دی ماه: دروغ‌گویی به صنعت پردرآمد آمریکا تبدیل شده است/ عددسازی آنها شاید به یک میلیون برسد!

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۴۷۰۶
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه در خصوص ادعاهای اخیر ترامپ و عددسازی در مورد تعداد جان باختگان حوادث دی‌ماه سال گذشته ایران، بیان کرد: جامعه جهانی به این نتیجه رسیده که دروغ‌گویی به یک صنعت پردرآمد در آمریکا تبدیل شده است.
واکنش بقایی به ادعاهای ترامپ درباره آمار جان‌باختگان حوادث دی ماه: دروغ‌گویی به صنعت پردرآمد آمریکا تبدیل شده است/ عددسازی آنها شاید به یک میلیون برسد!

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه در خصوص ادعاهای اخیر ترامپ و عددسازی در مورد تعداد جان باختگان حوادث دی‌ماه سال گذشته ایران، بیان کرد: جامعه جهانی به این نتیجه رسیده که دروغ‌گویی به یک صنعت پردرآمد در آمریکا تبدیل شده است.

وی افزود: عددسازی‌هایی که از چندده هزار شروع شد و اکنون به ۱۰۰ هزار رسیده، ممکن است طی روزهای آینده به یک میلیون هم برسد. اما حتی در این صورت هم عدد ۱۶۸، فراموش نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد:ما از هوش مصنوعی در مورد دروغ‌گویی‌های آمریکا پرسیدیم و دیدیم حتی هوش مصنوعی هم از دروغ‌گویی‌های آمریکا ذله شده است

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O