واکنش بقایی به ادعای روبیو درباره مداخله ایران در موضوع یمن - عربستان/ دروغ‌های او نمی‌تواند جایگزین واقعیت شود

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۶۱۵۲
بقایی تاکید کرد: صلح در یمن با بمب و فشار خارجی حاصل نمی‌شود. صلح با مذاکرات صادقانه بر اساس نقشه راه مورد توافق طرفین آغاز می‌شود.
واکنش بقایی به ادعای روبیو درباره مداخله ایران در موضوع یمن - عربستان/  دروغ‌های او نمی‌تواند جایگزین واقعیت شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، بقایی در واکنش به ادعای بی‌اساس وزیر خارجه آمریکا مبنی بر مداخله ایران در موضوع یمن، در شبکه ایکس نوشت: دروغ‌های مارکو روبیو نمی‌تواند جایگزین واقعیت شود. انصارالله بازیگری مستقل است که خود تصمیم می‌گیرد؛ نه از کسی دستور می‌پذیرد و نه نیابتی دیگران است.

خبر مرتبط
تهدید یمنی‌ها به گسترش حملات در عمق عربستان/ تمام تأسیسات آرامکو در دوره آینده مورد حمله قرار خواهد گرفت

اقتصادنیوز: یک منبع نظامی یمنی در گفتگو با روزنامه الاخبار، ریاض را به عملیات تلافی‌جویانه بیشتر تهدید کرد و اظهار داشت که بانک اهداف ما در عمق خاک عربستان سعودی گسترده است و تمام تأسیسات آرامکو در سراسر این کشور در دوره آینده مورد حمله قرار خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: ریشه بی‌ثباتی در منطقه را باید در مداخلات نظامی آمریکا و سیاست‌های سیطره‌طلبانه آن جست. اگر واشنگتن واقعاً خواهان صلح بود، تنها یک گام ساده برمی‌داشت؛ به بدسگالی‌ها و مداخلات بی‌ثبات‌کننده خود در منطقه ما پایان می‌داد.

بقایی تاکید کرد: صلح در یمن با بمب و فشار خارجی حاصل نمی‌شود. صلح با مذاکرات صادقانه بر اساس نقشه راه مورد توافق طرفین آغاز می‌شود.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O