حداد عادل: نیروهای نظامی و امنیتی هرگونه تهدید علیه کشور را جدی می‌گیرند/جنگ امروز ایران و آمریکا، نبرد تاب‌آوری است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۰۶۲۰
اقتصادنیوز: حدادعادل با بیان اینکه امروز جنگ بین ایران و آمریکا، نبرد تاب‌آوری است، تصریح کرد: جنگ برای هر کشوری سخت است، اما ملت ایران به لطف الهی در صحنه است و با همت و وحدت، اقتصاد را طبق فرمایشات رهبر شهیدمان اداره خواهیم کرد.
حداد عادل: نیروهای نظامی و امنیتی هرگونه تهدید علیه کشور را جدی می‌گیرند/جنگ امروز ایران و آمریکا، نبرد تاب‌آوری است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، غلامعلی حداد عادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه تهدیدهای دشمن نباید روند عادی کشور را مختل کند، گفت: جنگ کنونی ایران و آمریکا بیش از هر چیز «نبرد تاب‌آوری» است و جمهوری اسلامی ایران با اتکا به آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی، وحدت ملی و همراهی مردم، مسیر اداره کشور را ادامه خواهد داد.

غلامعلی حدادعادل درباره تهدیدات پوشالی آمریکا و متحدانش در دو جنگ اخیر گفت: نیروهای نظامی و امنیتی هرگونه تهدید علیه کشور را جدی می‌گیرند، ولی در عین حال، این تهدیدها سبب نخواهد شد از جریان عادی کشور غافل شویم.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی افزود: کشور شرایط عادی خود را طی می‌کند و مدارس، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و اداره‌ها برنامه‌های همیشگی و عادی خود را انجام می‌دهند. اگر دشمن مرتکب اقدام نابخردانه‌ای شود، نیروهای نظامی و امنیتی کشور با آمادگی کامل پاسخ خواهند داد و مردم نیز همچنان در صحنه، دلیرانه و فداکارانه از کشور دفاع می‌کنند.

حدادعادل با بیان اینکه امروز جنگ بین ایران و آمریکا، نبرد تاب‌آوری است، تصریح کرد: جنگ برای هر کشوری سخت است، اما ملت ایران به لطف الهی در صحنه است و با همت و وحدت، اقتصاد را طبق فرمایشات رهبر شهیدمان اداره خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز باید همه ارکان کشور با وحدت و اتحاد کامل، بیش از گذشته به انقلاب اسلامی و استقلال کشور بیشتر از هر چیز دیگری اهمیت دهند.

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O