ادعای معاریو: تل‌آویو آمادگی گسترده‌ای برای احتمال تشدید تنش‌ها پیدا کرده/ نتانیاهو احتمال حمله به ایران را رد نمی‌کند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۱۳۹۶
اقتصادنیوز: یک مقام اسرائیلی گفت: اسرائیل در طول هفته گذشته شاهد آمادگی‌های گسترده‌ای بوده است تا خود را برای احتمال تشدید تنش یا حتی آغاز رویارویی تمام‌عیار با ایران آماده کند.
ادعای معاریو:  تل‌آویو آمادگی گسترده‌ای برای احتمال تشدید تنش‌ها پیدا کرده/ نتانیاهو احتمال حمله به ایران را رد نمی‌کند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، معاریو ادعا کرد: یک مقام نظامی اسرائیلی می‌گوید نتانیاهو احتمال حمله به ایران را رد نمی‌کند.

یک مقام نظامی اسرائیلی مدعی شد: آمریکایی‌ها سردرگم هستند و نمی‌دانند واقعاً چه می‌خواهند؛ مواضع آن‌ها روزبه‌روز تغییر می‌کند.

خبر مرتبط
تل‌آویو آغازگر حمله به ایران خواهد بود؟/ مقام اسرائیلی: پیش از انتخابات، حمله‌ای را علیه ایران آغاز نمی‌کنیم

یک مقام ارشد اسرائیلی گفت که تل‌آویو پیش از برگزاری انتخابات، حمله به ایران را در دستور کار ندارد.

مقام نظامی اسرائیل مدعی شد: آمریکایی‌ها یک روز چنان به نظر می‌رسند که گویی در آستانه حمله هستند، اما روز بعد رئیس‌جمهور اعلام می‌کند که پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره به ایران حمله نخواهد کرد. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، احتمال حمله به ایران را رد نمی‌کند.

این مقام افزود: اسرائیل در طول هفته گذشته شاهد آمادگی‌های گسترده‌ای بوده است تا خود را برای احتمال تشدید تنش یا حتی آغاز رویارویی تمام‌عیار با ایران آماده کند.

وی ادعا کرد: ارتش اسرائیل در حال حاضر برای انجام حمله‌ای پیش‌دستانه علیه ایران آماده نمی‌شود.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O