این دهک‌ها تسهیلات ویژه مسکن دریافت می کنند+ جزئیات

سرویس: اخبار مسکن و شهری کدخبر: ۷۶۴۰۲۸
ملکی درباره تسهیلات ویژه مسکن دهک‌های ۱ تا ۴ تصریح کرد: برای خرید و واگذاری این واحدها، مبلغ یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان از جمله ۳۰۰ میلیون تومان از بودجه عمومی، ۳۰۰ میلیون تومان از دستگاه حمایتی و ۵۶۰ میلیون تومان از طریق تسهیلات، پرداخت خواهد شد.
این دهک‌ها تسهیلات ویژه مسکن دریافت می کنند+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، براساس آخرین اطلاعات، برای دهک های ۱ تا ۴ ده هزار واحد استیجاری از منابع داخلی وزارت راه تامین می‌شود و ۱.۲۵ میلیارد تومان برای خرید و واگذاری اختصاص می‌یابد.

شهرام ملکی، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ایران، در این باره گفت: بر اساس ماده ۶ بسته استیجار، ۱۰ هزار واحد مسکونی استیجاری به‌صورت مولدسازی از منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی تامین خواهد شد.

وی افزود: سهم شهرهای جدید از این میزان حدود ۱۰۰۰ واحد است و در جلسه اخیر شورای مسکن تصمیم گرفته شد که متقاضیان دهک ۱ تا ۴ با پیشرفت فیزیکی کمتر از ۲۰ درصد پروژه‌ها اولویت دریافت این واحدها را داشته باشند.

ملکی تصریح کرد: برای خرید و واگذاری این واحدها، مبلغ یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان از جمله ۳۰۰ میلیون تومان از بودجه عمومی، ۳۰۰ میلیون تومان از دستگاه حمایتی و ۵۶۰ میلیون تومان از طریق تسهیلات، پرداخت خواهد شد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید