علاوه بر ایرباس و بوئینگ

ایران در پی خرید 50 هواپیمای دیگر

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۸۲۰۱
منابع غربی اعلام کردند باوجود توافق ایران و دو شرکت بوئینگ و ایرباس برای خرید حدود 250 هواپیما، ایران دنبال خرید 50 هواپیمای دیگر است.
ایران در پی خرید 50 هواپیمای دیگر
منابع ایرانی و غربی اعلام کردند ایران جست‌وجوی خود برای خرید هواپیمای مسافربری از شرکت‌های تولیدکننده آن را افزایش داده و به دنبال خرید 50 فروند هواپیمای دیگر از شرکت‌هایی غیر از ایرباس و بوئینگ است.
 
منابع غربی اعلام کردند مقامات هواپیمایی ایران طی هفته گذشته در نمایشگاه هوایی فارن‌بروی در انگلیس شرکت کرده و مذاکراتی را با شرکت‌هایی نظیر میتسوبیشی ژاپن انجام دادند.
 
یکی از مقامات ایرانی اعلام کرده است که این کشور به دنبال خرید 50 فروند هواپیما از مدل‌های مختلف است. از سوی دیگر، ایران هم‌اکنون به مذاکرات خود با بوئینگ و ایرباس برای نهایی کردن توافقنامه دوجانبه ادامه می‌دهد.
 
پیش‌بینی می‌شود مقامات بوئینگ در اواخر ماه جاری میلادی برای مذاکره با مقامات ایرانی به تهران سفر کنند. برخی منابع آگاه اعلام کردند که ایران نسبت به خرید 12 فروند ایرباس 380 بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان ثبت شده است.
 
ایران قرار بود در راستای قرارداد خرید 118 فروند هواپیما از ایرباس، 12 فروند از این جمبوجت‌ها دریافت کند. از سوی دیگر ایرباس اعلام کرده است که تقاضا برای خرید این هواپیما در جهان، کاهش شدیدی داشته است.
 
منبع: فارس
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O