وزیر اقتصاد:

تغییری در بازار ارز نخواهیم داشت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۴۱۲۲
در حالی که مقامات بانک مرکزی از تک نرخی شدن ارز تا پایان امسال وعده داده اند وزیر اقتصاد گفته است:مانند یک سال گذشته تغییر و تحول جدی در بازار ارز نخواهیم داشت.
تغییری در بازار ارز نخواهیم داشت

به گزارش «اقتصادنیوز» پس از رئیس کل بانک مرکزی این بار وزیر اقتصاد از علل نوسان‌های نرخ ارز سخن گفت.

پیش از این رئیس کل بانک مرکزی گفته بود: افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر به دلیل التهابات ایجاد شده ناشی از اخبار اشتباه درج شده در برخی رسانه‌ها بوده، این در حالی است که نرخ تعادلی ارز را بازار تعیین می‌کند.

در همین حال امروز وزیر امور اقتصادی و دارایی تغییر در نوسانات اخیر نرخ ارز را طبیعی و روزمره دانست.

آن طور که ایسنا گزارش داده، علی طیب‌نیا در حاشیه همایش تدوین برنامه راهبردی وزارت اقتصاد درباره نوسانات اخیر نرخ ارز با بیان اینکه نوسانات در بازار ارز طبیعی، عادی و روزمره است، گفت: بعضا این نوسانات منشاء خارجی دارد یا ناشی از نوسانات گذران است.

او افزود: مطمئن باشید مانند یک سال گذشته تغییر و تحول جدی در بازار ارز نخواهیم داشت.

گفته‌های اخیر رئیس کل بانک مرکزی را در این لینک می‌توانید بخوانید:

اخبار اشتباه رسانه‌ها، ارز را گران کرد

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید