افت 60 میلیمتری بارش در حوضه دریای خزر

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۵۵۰۲
ریزش های جوی در حوضه آبریز دریای خزر در سال آبی گذشته نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت 14 درصد کاهش یافته است.
افت 60 میلیمتری بارش در حوضه دریای خزر

مهر نوشت:

وزارت نیرو اعلام کرد: در سال آبی گذشته (مهرماه ۹۲ تا پایان شهریور ۹۳) ریزش‌های جوی در حوضه آبریز دریای خزر ۳۶۵ میلیم‌تر بوده که این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت با ۴۲۵ میلیم‌تر ۱۴ درصد و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته با ۴۰۴ میلیم‌تر ۱۰ درصد کاهش داشته است.

بر پایه این گزارش، از ابتدای مهرماه ۹۲ تا پایان شهریور ماه ۹۳ در ۱۰ ایستگاه، شاخص حوضه آبریز داخلی استان گیلان نیز ۸۶۴ میلیم‌تر بارش ثبت شد که این میزان نسبت به دوره مشابه درازمدت با ۱۰۲۱ میلیم‌تر بارش ۱۵ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته با ۸۸۲ میلیم‌تر ۲ درصد کاهش داشته است.

طی این دوره ارتفاع ریزش‌های جوی در حوضه آبریز سفید رود بزرگ ۳۱۵ میلیم‌تر ثبت شد که این میزان بارش نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت با ۳۵۹ میلیم‌تر ۱۲ درصد کاهش داشته، اما نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته با ۲۹۸ میلیمتر شش درصد افزایش داشته است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O