رئیس‌جمهور اتریش به ایران می‌آید

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۲۶۸۱
محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز با هاینس فیشر، رئیس جمهور اتریش ملاقات کرده و در این ملاقات فیشر از سفر خود به ایران در ماه سپتامبر خبر داد.
رئیس‌جمهور اتریش به ایران می‌آید

 محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت،‌معدن و تجارت در دیدار با هاینس فیشر ، رئیس جمهور اتریش گفت: کنفرانس اقتصادی ایران و اتحادیه اروپا در وین شروع خوبی برای رفع موانع دو جانبه خواهد بود.

نعمت زاده تاکید کرد: اولویت جمهوری اسلامی ایران، همکاری‌های دراز مدت پایدا ر و دو جانبه است .

هاینس فیشر، رئیس جمهور اتریش نیز در دیدار از سفر خود به تهران خبر داد و گفت: آماده گسترش همکاری های دوجانبه هستیم و قرار است در ماه سپتامبر به ایران سفر کنم .

رئیس جمهور اتریش افزود: در این سفر هیئتی متشکل از تیم سیاسی ،اقتصادی، علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی وی را همراهی خواهند کرد تا راههای گسترش همکاریها بیش از پیش بررسی شود.

پیش از این درمراسم ضیافت شام که به دعوت وزیر خارجه اتریش برگزار شده بود و جمعی از تجار،صنعتگران وفعالان اقتصادی دو کشور در آن حضور داشتند، راهکارهای گسترش روابط دو کشور بررسی شد. در این دیدار بر روابط خوب و تاریخی دو کشور ایران و اتریش تاکید و دو طرف بر گسترش مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اعلام آمادگی کردند.

منبع: شاتا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O